Osnovni podatki

Dunaj – nekdanja razsežnost in dih cesarsko kraljevih časov se zrcali v veličastnih stavbah, ulicah in kavarniških salonih. Če obožujete zgodovino, ljubite umetnost ali uživate v naravi, boste na Dunaju gotovo našli nekaj zase.

Bogastvo so Habsburžani pretakali v likovno umetnost, glasbo, vlagali so v palače in gradove, katerih odmev se še danes zrcali v lipicancih španske dresure, cesarskih hlevih, pompoznih palačah in umetelno negovanih vrtovih.

Nizi baročnih cerkva z razkošnimi detajli, gotska krona Štefanove katedrale in svež dah novodobne arhitekture uspešno tvorijo celoto sodobnega in zgodovine.

Za piko na i obiščemo tovarno čokolade v Gradcu, kjer bodo sladokusci prišli na svoj račun.

Odhodi

Na tem potovanju trenutno ni načrtovanih odhodov. Za dodatne informacije nas lahko kontaktirate na: info@agencija-oskar.si.

Sorodna potovanja

Želite brezplačno Oskarjevo razvajanje?

Vpišite vaš elektronski naslov in si zagotovite Oskarjeve bralne poslastice! Svež katalog in zanimiv priročnik vas najprej popeljeta do vizije vašega sanjskega potovanja, o najboljših terminih, cenah in zadnjih Oskarjevih podvigih pa boste kasneje obveščeni z e-časopisom, ki vas bo subtilno razvajal vsak drugi teden. Ko je vizija jasna, ostane le še užitek na poti. :)