Članstvo v potovalno Agencijo Oskar

Ugodnosti, popusti in priložnosti

Članstvo agencije Oskar temelji na vsaj eni skupni izkušnji. Ustvarjeno je zaupanje in sodelovanje. Skupna izkušnja je najboljše izhodišče, ki ga lahko nadgradimo v dolgoročno sodelovanje in iz njega potegnemo veliko prednosti. To je cilj ideje Članstva, s katero gradimo lep odnos razumevanja in skupnega ustvarjanja novih zgodb.

Članski popusti in ugodnosti

Člani Agencije Oskar so deležni večjih ugodnosti pri cenah, prijavi in plačilnih pogojih. Člani prejemajo brezplačen E-časopis. Odpira se jim svet priložnosti in pozornosti, ki izhajajo iz članstva in kluba.

Več … Članski popusti in ugodnosti

Sopotniki ste veter,
ki skupnim jadrom vdihujete moč in pomen!

Vsebinske prednosti članstva - ZAVEDANJE

Članske ugodnosti so le »poziv k sodelovanju«. Ideja Agencije Sopotnikov pa je v ozaveščanju možnosti, ki jih potovanja nudijo sopotniku in ki jih je mogoče izkoristiti le z medsebojnim zaupanjem in sodelovanjem. Tako lahko potovalni strošek spremenimo v potovalno bogastvo in naložbo v boljše domače življenje.

Članstvo združuje sopotnike, ki so z Agencijo Oskar preživeli vsaj eno potovalno izkušnjo in so bili s potovanjem zadovoljni. Skupna izkušnja nam daje priložnost za večje zaupanje, pa tudi večje razumevanje Oskarjeve potovalne filozofije. Na osnovi ustvarjene zavesti se na potovanjih oblikujejo odprte in sproščene ekipe sopotnikov, ki ustvarjajo mehke potovalne dinamike, v katerih sopotniki lahko igrate glavno vlogo.

Več … Oskarjeva potovalna filozofija

Agencija Oskar, d.o.o., 11. september 2015

Želite brezplačno Oskarjevo razvajanje?

Vpišite vaš elektronski naslov in si zagotovite Oskarjeve bralne poslastice! Svež katalog in zanimiv priročnik vas najprej popeljeta do vizije vašega sanjskega potovanja, o najboljših terminih, cenah in zadnjih Oskarjevih podvigih pa boste kasneje obveščeni z e-časopisom, ki vas bo subtilno razvajal vsak drugi teden. Ko je vizija jasna, ostane le še užitek na poti. :)