Pomoč in splošne informacije

Splošne informacije

Agencija Oskar je butična potovalna agencija z vsebino. Od leta 1996 smo razvili “sopotniški” in človeku prijazen način sodelovanja, ki nadgrajuje zgolj tržne osebne odnose in v potovanja vdihuje večji smisel in pomen.

Več … Oskarjeva potovalna filozofija

Poleg pionirskih in inovativnih potovalnih pristopov ter vrhunskih potovalnih načrtov nas odlikuje potovalna filozofija, po kateri je morda še bolj pomembno, v KAKŠNEM FILMU kot sopotnik igrate (stil), kot na kateri sceni se bo vaše potovanje dogajalo (dežela, destinacija).

Več … Oskarjevi potovalni stili

Pri tem je “predpotovanje” (čas od prve misli na potovanje do vstopa v letalo) že ključni potovalni čas! Prej ko začnete in bolj ko vaše potovalne sanje prizemljite že doma, bolj se vam pred-potovalni vložek na potovanju povrne. Zgolj nekaj nasvetov vas zlahka pripelje v potovalni raj!

Modra izbira potovanja - stil

Premislite o vašem potovalnem stilu (stopnji). Izostrite pogled na to, v kakšnem potovalnem filmu želite igrati vašo glavno vlogo. To je ključni vpliv, kako se boste na potovanju imeli in kaj boste na njem doživeli.

Za trenutek zaprite oči in se spomnite prejšnjega potovanja. Si želite kaj podobnega ali razmišljate o čem drugačnem, morda bolj umirjenem ali bolj odštekanem? Vas zanimajo bolj počitnice ali avantura? Želite preseči obstoječe in vstopiti v “nekaj več”? Ne bojte se vstopiti v svet iskrivih idej Oskarjeve potovalne filozofije. Sveža in nova razmišljanja vas odprejo novim razsežnostim. Z nami lahko potujete v VAŠEM stilu!

Modra izbira potovanja - dežela

Potem izberite želeno deželo, v kateri bi radi doživeli vaše sanjsko potovanje. Izbirate sceno potovalnega filma.

Scena poudarja ali blaži – ima svojo obliko in vsebino. Sopotnika boža z »izzivi« in določa potovalni dražljaj. Mondeno letovišče nudi znano ugodje, počitek in zabavo. Eksotična drugačnost nudi moč doživetja, soočanje z izzivi in sopotnikovo glavno igro. Narava in tradicija nudita mir in sprostitev v globljem doživljanju iskanju sebe.

Specialisti za eksotiko in drugačnost vas že doma popeljemo skozi bogata doživetja sopotnikov, ki so vaš film že prepotovali. Vživite se v naše zgodbe! Več … Blog Agencije Oskar

Vaše sanjsko potovanje je že izbrano! Ne odlašajte z Modro prijavo!

Modra prijava

Drugi del pred – potovalnega užitka je Modra prijava.

Pravočasna odločitev je prijaznejša in ugodnejša.

Izkoristite prednosti informativne prijave.

Več … Modra prijava

 

Priprava pred odhodom

Dobra priprava pred potovanjem je pot do uspeha!

Za potovalno doživetje je ključnega pomena psihološko-duhovna priprava na potovanje.

Tu so tudi povsem “zemeljske” priprave (dokumenti, zdravstveno stanje, splošna kondicija, organizacija prtljage in podobno).

Ste na pravem naslovu.

Iskanje »nečesa več« je naše veselje in nadgradnja.

Smer, ki vodi v razvoj!

Želite brezplačno Oskarjevo razvajanje?

Vpišite vaš elektronski naslov in si zagotovite Oskarjeve bralne poslastice! Svež katalog in zanimiv priročnik vas najprej popeljeta do vizije vašega sanjskega potovanja, o najboljših terminih, cenah in zadnjih Oskarjevih podvigih pa boste kasneje obveščeni z e-časopisom, ki vas bo subtilno razvajal vsak drugi teden. Ko je vizija jasna, ostane le še užitek na poti. :)