Letalske karte

Nakup letalske karte preko Poslovnega centra Agencije Oskar je prilagojen vašim željam in potrebam. Prizadevamo si, da vam nakup letalske karte vzame čim manj časa tako, da se lahko posvetite drugim pomembnim stvarem. Da boste pri nakupu letalske karte stroškovno še bolj učinkoviti, vam podajamo 6 uporabnih smernic pred samim nakupom letalske karte.

V primeru kakršnihkoli vprašanj smo vam na voljo preko telefonskih številk: + 386 4 2014-333, +386 4 2014-332, faksa: +386 4 2014-331 ali elektronske pošte: avio@agencija-oskar.si

7 nasvetov za ugoden nakup letalske karte

1. Sledi nam na našem FB-ju, kjer večkrat tedensko objavljamo posebne ponudbe. 
2. Letalsko karto rezervirajte čim prej. Na ta način si zagotovite cenovno dostopnejše letalske karte.
3. Če je le mogoče letite med tednom, avioni med vikendom so običajno bolj polni, zato so cene višje.
4. Letalske karte, kjer je med datumom odhoda in prihoda vsaj ena nedelja (Sunday rule), so cenejše.
5. Izberite letališče na obrobju. Glavna (centralna) letališča so nekoliko dražja v primerjavi z letališči na obrobju. To velja predvsem za lete izven Evrope.
6. Uporabite svetovni splet in se seznanite s potovalnimi izkušnjami potnikov, ki so na izbrani destinaciji že leteli. Še posebej dobrodošla so mnenja in ocene hotelov za vašo izbrano destinacijo.
7. Izkoristite ugodnosti posameznih letalskih prevoznikov. Tudi, če ne letite ravno pogosto, si lahko po preteku nekaj let zagotovite celo brezplačen let preko članskih kartic ugodnosti.

Strošek rezervacije za letalske vozovnice

TIP VOZOVNICE: ZNESEK:
Enosmerna – en let 15 €
Evropa (2 leta) 30 €
Evropa (več kot 2 leta) 40 €
Ostali svet 60 €
Reissue (ponovna izdaja) 15 €

Evropa: države EU, Maroko, Alžirija, Tunizija, Libija, Egipt, Izrael, Libanon, Turčija, Jordanija, Sirija, Albanija, Kosovo, Makedonija, Hrvaška in Kanarski otoki

Ostali svet: ostale države

Portal agencija-oskar.si uporablja piškotke, da lahko z analizo obiska izboljšujemo storitev, za namene oglaševanja ter raziskave rabe spleta. Prosimo vas, da nam prijazno dovolite, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen. V primeru, da boste nadaljevali z uporabo naše spletne strani, bomo to razumeli kot privolitev. Vašo odločitev lahko vedno spremenite tukaj.
Se strinjam
Ne strinjam se
Želim izvedeti več