Osnovni podatki

Dunaj – nekdanja razsežnost in dih cesarsko kraljevih časov se zrcali v veličastnih stavbah, ulicah in kavarniških salonih. Če obožujete zgodovino, ljubite umetnost ali uživate v naravi, boste na Dunaju gotovo našli nekaj zase.

Bogastvo so Habsburžani pretakali v likovno umetnost ter glasbo, vlagali so v palače in gradove, katerih odmev se še danes zrcali, denimo, v lipicancih španske dresure, cesarskih hlevih, pompoznih palačah in umetelno negovanih vrtovih.

Nizi baročnih cerkva z razkošnimi detajli, gotska krona Štefanove katedrale in svež dah novodobne arhitekture uspešno tvorijo celoto sodobnega in zgodovine.

Odhodi

Na tem potovanju trenutno ni načrtovanih odhodov. Za dodatne informacije nas lahko kontaktirate na: info@agencija-oskar.si.

Želite brezplačno Oskarjevo razvajanje?

Vpišite vaš elektronski naslov in si zagotovite Oskarjeve bralne poslastice! Svež katalog in zanimiv priročnik vas najprej popeljeta do vizije vašega sanjskega potovanja, o najboljših terminih, cenah in zadnjih Oskarjevih podvigih pa boste kasneje obveščeni z e-časopisom, ki vas bo subtilno razvajal vsak drugi teden. Ko je vizija jasna, ostane le še užitek na poti. :)