Modra prijava … tudi postopek je lahko užitek!

Bistvo ni skrito v potovanju,
Temveč v sopotniku.

                                                                                                                            

Prijava na potovanje je hiter in preprost postopek. Kot butična agencija z osebnim pristopom smo pripravili več možnosti: prijavite se lahko v 15-ih minutah, lahko pa vaša dokončna odločitev zori dlje časa.

Sodelujte in uživajte v sadovih skupnega dela! Več ... Zmagujmo skupaj

Vaša prijava - v 15-ih minutah do potovanja!

Ste odločeni? Z izpolnitvijo prijave na tej spletni strani se prijavljate na potovanje v organizaciji Agencije Oskar. Z izpolnitvijo prijavnice se šteje, da sprejemate določila splošnih pogojev poslovanja Agencije Oskar. Prijave sprejema Agencija Oskar ter vse pooblaščene turistične agencije tudi pisno oziroma telefonsko do zapolnitve prostih mest.

Več ... Prijavnica

Po prijavi boste prejeli dokument Agencije Oskar (račun),Vietnam iz katerega so razvidni vsi podatki o naročenem potovanju in dodatnih storitvah, kot tudi razpored plačil in morebitni ostali dogovori. S plačilom prvega obroka računa se šteje, da je pogodba sklenjena. Preostali del računa mora biti poravnan najkasneje do 10 dni pred odhodom (v primeru odloženega plačila zavarovano z osebnimi čeki, kreditom ali trajnikom). Ob prijavi se na rezervacijo zaračuna 15 EUR prijavnine.

Pomembno ob prijavi:

PRAVOČASNOST. Nikoli ni prezgodaj! Prve prijave na potovanje so vedno po najbolj ugodnih cenah in drugih pogojih (plačilo, popusti). Vaša zgodnja prijava pomeni zagotovitev vašega mesta na potovanju. Potovanje bo prej zagotovljeno – nanj lahko računamo in se pripravimo.

SODELOVANJE. Sopotnik Agencije Oskar lahko bistveno vpliva na zagotovitev IZBRANEGA potovanja. Združevanje v sopotniške skupinice je skupno bogastvo. Daljše ko je potovanje in bolj ko je stilsko individualizirano, večji je naš uspeh!

Več ... Zmagujmo skupaj

INFORMIRANOST. Poleg vseh podatkov o cenah in doplačilih je pomembno, da zberemo informacije o postopkih za vize, zdravstvene zahteve in vse drugo, kar je ob prijavi modro vedeti. Ne pozabimo se seznaniti s Splošnimi pogoji poslovanja!

Več ... Modra prijava - zbiranje informacij

DOPLAČILA PO ŽELJI. Vaša prijava je lahko bliskovita, če se predhodno odločite glede doplačil po želji.

Več ... Popusti in doplačila

Portal agencija-oskar.si uporablja piškotke, da lahko z analizo obiska izboljšujemo storitev, za namene oglaševanja ter raziskave rabe spleta. Prosimo vas, da nam prijazno dovolite, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen. V primeru, da boste nadaljevali z uporabo naše spletne strani, bomo to razumeli kot privolitev. Vašo odločitev lahko vedno spremenite tukaj.
Se strinjam
Ne strinjam se
Želim izvedeti več