O agenciji

Potovalna doživetja za vas, ki želite "nekaj več"!

Mi razmišljamo o VAS, VI razmišljate o nas.
Skupaj lahko nadgradimo reke masovne stihije!

Strokovnjaki za drugačnost

Organiziramo vse vrste potovanj – priključite se lahko naši skupini, potovanje pa pripravimo tudi SAMO ZA VAS! Naše dežele odlično poznamo; vpeljemo vas tudi v skrite kotičke in vzdušja, ki tvorijo sol potovalnih doživetij. Najraje vas spletemo z značilno drugačnostjo, kjer deželo lahko najbolj začutite in jo doživite! Za eno ceno z nami lahko potujete trojno potovanje – po deželi, v deželo in hkrati vase!

Nakup letalskih vozovnic in poslovni servis

Svetujemo in posredujemo pri nakupu letalskih vozovnic. Uredimo vam hotel in vse potrebne storitve za vaše zasebno ali poslovno potovanje. Pomagamo vam pri prijavi ali organizaciji poti na sejme in kongrese. Z veseljem postanemo vaš potovalni zaupnik – vse lahko uredite na enem mestu! Ko enkrat poznamo vaš okus, je vse lažje. Uživajte v prednostih, ki jih uživajo naši člani in sopotniki.

Več … Iskalnik letaskih vozovnic

Osebni odnos in butični pristop

Krasi nas osebni (butični) pristop do sopotnika, kakovostno svetovanje glede izbire potovanja, tenkočutna organizacija in izvedba potovanja. Vsakemu sopotniku se osebno posvetimo, prisluhnemo željam in skušamo najti najboljšo rešitev. Razvili smo prijazen postopek prijave in sodelovanja tudi doma. Pri nas niste le številka!

Več … Modra prijava

Agencija Oskar – potovalna agencija z vsebino!

Po isti deželi lahko potujete v različnih potovalnih filmih. Pionirsko smo razvili Oskarjevo potovalno filozofijo, ki potovanjem vdihuje nov smisel in pomen. Skupaj iz potovalnega stroška lahko ustvarimo neprecenljivo naložbo v boljše domače življenje! Smo agencija z največjo dodano vrednostjo za vaš vložek!

Potujte v vašem stilu!

Z Agencijo Oskar lahko potujete v vašem stilu!Izbirate lahko med 9-imi potovalnimi stili; za vas pa pripravimo tudi desetega. Poleg počitnic in mestnih potepanj ter klasičnih in popotniških potovanj smo razvili kopico avtorskih stilov (stopenj 2-5), ki vas vpeljejo v potovalno moč in omogočajo »veliko več«. Ko izbirate potovalni stil, se odločate o kvaliteti potovalnega časa!

Več … Oskarjevi stili

Agencija sopotnikov – ČLANSTVO in KLUB

Agencija sopotnikov je ideja tesnega sodelovanja sopotnikov in agencije. Stalni sopotniki ste nagrajeni z mnogimi ugodnostmi in popusti (ČLANSTVO), prav tako pa lahko uživate v bogatih aktivnostih Agencije Oskar doma in na spletni strani (KLUB). S sodelovanjem in zaupanjem lahko ustvarjamo čudeže!

Več … Članstvo

Oskarjeva potovalna filozofija in poslanstvo

Sveža miselna podlaga za vse, ki iščejo »nekaj več«. Izhaja iz aktivnega sopotnika 21. stoletja, ki razmišlja o kvaliteti potovalnega časa. Za vse, ki na potovanju poleg počitka in sprostitve želite tudi osebno regeneracijo, povrnitev navdiha ter naložbo v boljše domače življenje in osebni razvoj. To je največja dodana vrednost in poslanstvo Agencije Oskar.

 

Želite brezplačno Oskarjevo razvajanje?

Vpišite vaš elektronski naslov in si zagotovite Oskarjeve bralne poslastice! Svež katalog in zanimiv priročnik vas najprej popeljeta do vizije vašega sanjskega potovanja, o najboljših terminih, cenah in zadnjih Oskarjevih podvigih pa boste kasneje obveščeni z e-časopisom, ki vas bo subtilno razvajal vsak drugi teden. Ko je vizija jasna, ostane le še užitek na poti. :)