Osnovni podatki

Potovanje na Sardinijo nas popelje v čudoviti svet tega slovitega otoka Sredozemlja – Sardinija je otok bogate zgodovine in ponosnih ljudi. Sproščeno potovanje nas z avtobusom in trajekti popelje prek otoka, vsem znamenitostim pa dodamo aktivnosti in gibanje, da začutimo in doživimo osupljivo naravo Sardinije, po čemer slovi.

Sardinija ima poleg svetovljanskih letovišč tudi veliko znamenitosti! V Nuoru in Orgosolu spoznamo sardinsko bit. Tu so še slikovita mesta, kot sta Bosa ob reki Temo in Alghero iz 12. stoletja, se ponašajo s prijetnimi starimi središči. Ostanki nuraške civilizacije nas popeljejo v čas davno pred našim štetjem, obisk Neptunovih jam pa je sam po sebi doživetje. Naj omenimo še izvrstno kulinariko in druženje s sardinskimi pastirji. Sardinija vam bo nedvomno zlezla pod kožo!

Odhodi

Na tem potovanju trenutno ni načrtovanih odhodov. Za dodatne informacije nas lahko kontaktirate na: info@agencija-oskar.si.

Želite brezplačno Oskarjevo razvajanje?

Vpišite vaš elektronski naslov in si zagotovite Oskarjeve bralne poslastice! Svež katalog in zanimiv priročnik vas najprej popeljeta do vizije vašega sanjskega potovanja, o najboljših terminih, cenah in zadnjih Oskarjevih podvigih pa boste kasneje obveščeni z e-časopisom, ki vas bo subtilno razvajal vsak drugi teden. Ko je vizija jasna, ostane le še užitek na poti. :)