Osnovni podatki

Danska je dežela, kjer se srečata zadovoljstvo in kakovost življenja. Je nekdanje kraljestvo vikingov, ki očara z legendami o Beowulfu, ter nas med drugim popelje tudi v čas poganskih izročil in obredov.

Kopenhagen je barvita metropola in sedež danske kraljevine, ki očara s svojim simpatičnim šarmom in pisanim pristaniščem.

Tekom potovanja odkrivamo gradove severne Zelandije, vključno z največjim renesančnim gradom Frederiksborg … napise v runah, svetišča, katedrale in najstarejše dansko mesto Odense, z več kot 5000 letno zgodovino, ki je tudi rojstni kraj vsem poznanega pravljičarja Hansa Christiana Andersena.

 

Odhodi

Na tem potovanju trenutno ni načrtovanih odhodov. Za dodatne informacije nas lahko kontaktirate na: info@agencija-oskar.si.

Želite brezplačno Oskarjevo razvajanje?

Vpišite vaš elektronski naslov in si zagotovite Oskarjeve bralne poslastice! Svež katalog in zanimiv priročnik vas najprej popeljeta do vizije vašega sanjskega potovanja, o najboljših terminih, cenah in zadnjih Oskarjevih podvigih pa boste kasneje obveščeni z e-časopisom, ki vas bo subtilno razvajal vsak drugi teden. Ko je vizija jasna, ostane le še užitek na poti. :)