Avstralia - znak kenguru

  • puščavsko Rdeče jedro z osamelcema Uluru in Kata Tjuta
  • nacionalni parki, pragozdovi in slapovi ter Veliki koralni greben
  • koale, kenguruji, emuji in krokodili …
  • starodavne zgodbe in kultura Aboriginov

Avstralija - Oskar plus

Cena od: 4860 EUR

Avstralija - Oskar plus

Avstralija, neznana južna dežela in zadnja med celinami na poti odkrivanja Evropejcev. Naleteli so na drugačno zemljo, drugačne ljudi, drugačne živali. Tako drugačna in hkrati tako neustavljivo privlačna buri domišljijo še danes! S svojimi naravnimi lepotami in spektakularno divjino, tradicionalnimi Aborigini in svetovljanskimi mesti osvaja srca sodobnih popotnikov.

Rdeče središče daje občutek, da se je čas ustavil in tam našel svoj mir in lepoto. Predstava prelivajočih se barv oranžno rdečih odtenkov na ikonskem osamelcu Uluru je prava magija narave! Na pohodih skozi neverjetne formacije rdečega peščenjaka se zavemo, da smo v povsem drugem svetu … Prisluhnemo zgodbam Aboriginov, začutimo eno najbolj starodavnih kultur sveta, polno mitov in legend.

Nacionalni parki so rdeča nit naše avstralske avanture, saj želimo raziskati tiste neokrnjene kotičke avstralske divjine. Vstopimo v tropske gozdove in morske lagune, sprehodimo se do vrtoglavih skalnatih pečin in prostranih razgledov, postanemo v puščavskem osrčju Rdeče celine, zapeljemo se z ladjico po reki, polni krokodilov, kopamo se pod mogočnimi slapovi in zaplavamo v barviti podmorski svet Velikega koralnega grebena … Od Avstralije se poslovimo v enem najlepših mest sveta, kozmopolitanskem Sydneyu, ki nam pomaha v slovo s podobo svoje operne hiše.

Vrhunska potovalna avantura nas popelje na veliki avstralski krog, na katerem na lastni koži doživimo vse obraze dežele … Gre za popotniško potovanje, spanje v hostlih in na prostem, v objemu neverjetnih razsežnosti avstralske narave … Gre za skupinski duh in sodelovanje, raziskovalsko radovednost in željo po izjemnih doživetjih … Rdeča celina, prihajamo!

Prikaži več
Skrij
Nočitev in prehrana:
Hoteli/moteli/kampiranje, zajtrk/razno
Velikost skupine:
10 - 24

Tabela odhodov

Odhod Povratek Št. dni Redna cena Aktualna cena Status Predvideni vodnik Opomba
24. Nov 16. Dec 23 od 5100 EUR od 4860 EUR prijavite se Program Prijava na potovanje

Prijatelji, ki so že bili na tej destinaciji

Oddaj svoj komentar

Oskarček
objavi na Facebook oddaj komentar

Avstralija

Piše: Gvido Pevec Avstralija je ogromna dežela. Ljudje jo običajno povezujejo z staro kulturo Aboridžinov, neskončnimi razdaljami, vel...

Sorodna potovanja

Portal agencija-oskar.si uporablja piškotke, da lahko z analizo obiska izboljšujemo storitev, za namene oglaševanja ter raziskave rabe spleta. Prosimo vas, da nam prijazno dovolite, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen. V primeru, da boste nadaljevali z uporabo naše spletne strani, bomo to razumeli kot privolitev. Vašo odločitev lahko vedno spremenite tukaj.
Se strinjam
Ne strinjam se
Želim izvedeti več