Članski popusti in ugodnosti

1. Pridobitev članstva Agencije Oskar

Članstvo Agencije Oskar lahko pridobite, če potujete na vsaj 6-dnevnem potovanju Agencije Oskar ter izpolnite pristopnico/pristopno anketo iz katere je razvidna jasna identifikacija sopotnika ter njegovo strinjanje, da postane Član Agencije Oskar. Članstvo je osebno in neprenosljivo. Član je upravičen do članskih popustov in ugodnosti. Članstvo je prostovoljno in za sopotnika neobvezujoče.

2. Trajanje in prekinitev članstva

Članstvo je časovno neomejeno. Članstvo se prekine na pisno željo sopotnika najkasneje 3 delovne dni po njenem prejemu ali z odločitvijo Agencije Oskar, o kateri pisno obvesti sopotnika. S prekinitvijo članstva takoj prenehajo vse ugodnosti in popusti iz naslova članstva Agencije Oskar. Odločitev Agencije Oskar je dokončna.

3. Članski popusti, prednosti in ugodnosti:

 • članski popust na redno ceno pri potovanju v organizaciji Agencije Oskar,
 • posebne ponudbe samo za člane Agencije Oskar (do preklica),
 •  bonusi zvestobe,
 •  osebni odnos in zaupanje, ugodni plačilni in drugi pogoji prijave,
 •  prejemanje E-časopisa Agencije Oskar,
 •  udeležba na velikih srečanjih sopotnikov Agencije Oskar,
 •  sodelovanje in soustvarjanje Agencije sopotnikov po lastnem okusu in želji,
 •  kreativno udejanjanje in objava misli, slik in besed na spletni strani Agencije Oskar,
 •  posebne pozornosti, ki jih Agencija Oskar namenja zvestim sopotnikom.

4. Članski popust: 3,5% redne cene potovanja (ne velja za potovanja Oskar plus)

Članski popust velja za razpisna potovanja Agencije Oskar, in sicer v primeru, da potnik izbere redno ceno potovanja. Članski popust se ne obračunava na aktualne cene te na druge posebne ponudbe. Članski popusti ne veljajo za doplačila. Članski popust je naveden v vsakem programu potovanja posebej. Če članski popust v programu potovanja ni naveden, ga ni. Vse izjeme glede članskih popustov morajo biti predhodno dogovorjene.

5. Bonus zvestobe za stalne sopotnike: 75 EUR

Sopotnik je upravičen do bonusa zvestobe za vsako 5. realizirano potovanje v organizaciji Agencije Oskar, ki je daljše od 6 dni. Bonus zvestobe lahko izkoristite samo ob neposredni prijavi pri Agenciji Oskar za naslednje potovanje v organizaciji Agencije Oskar v roku enega leta po zaključku jubilejnega potovanja. Po enem letu bonus zvestobe zapade.

V štetje potovanj za bonus zvestobe ne štejejo:

 • nakup letalske vozovnice,
 • nakup potovanja v organizaciji druge potovalne agencije (posredniška prodaja),
 • druge posredniške storitve Agencije Oskar.

Bonusa zvestobe ni mogoče izkoristiti za posredniške storitve (nakup letalske vozovnice, nakup potovanja v organizaciji druge potovalne agencije idr.).

6. Druge prednosti in ugodnosti člana Agencije Oskar

Član Agencije Oskar ima v skladu z možnostmi prednost pri prijavi na potovanje. Član je upravičen do vseh prednosti in ugodnosti ter popustov, ki jih na spletni strani objavlja Agencija Oskar.

Osebni odnos do člana Agencije Oskar vključuje “zgodovino” in vzpostavljeno zaupanje. Vaša pretekla korektnost in zaupanje najde marsikatero možnost za drobne in dobrodošle izjeme, ki lahko olajšujejo življenje.

7. Druge določbe

Agencija Oskar si pridržuje pravico do sprememb pogojev in višine popustov ter sprememb določitev drugih ugodnosti članov v skladu s poslovno politiko ter avtonomno odločitvijo. V primeru spremembe je dolžna izpolniti vse obljube, ki izhajajo iz preteklih dogovorov in pogodb.

Spremembe in dopolnitve članskih pogojev Agencija Oskar objavlja na spletni strani in veljajo z dnem objave.

Le skupaj lahko nadgradimo reke masovne stihije!
Vstop v sfero potovalnih seans!

Agencija Oskar, d.o.o., 11. september 2015

 

Želite brezplačno Oskarjevo razvajanje?

Vpišite vaš elektronski naslov in si zagotovite Oskarjeve bralne poslastice! Svež katalog in zanimiv priročnik vas najprej popeljeta do vizije vašega sanjskega potovanja, o najboljših terminih, cenah in zadnjih Oskarjevih podvigih pa boste kasneje obveščeni z e-časopisom, ki vas bo subtilno razvajal vsak drugi teden. Ko je vizija jasna, ostane le še užitek na poti. :)