18. jun, 2020   Agencija Oskar, Slovenija  

 

V deželi medveda za TURISTIČNE BONE (Loški Potok in Notranjski Kras)

Pripravili smo vam atraktivne počitnice v Loškem Potoku, kjer:

  • lahko delno plačate s turističnimi boni RS,
  • preostanek lahko plačate z vašimi vrednotnicami, če jih imate pri nas,
  • doživite pravo potovalno vzdušje Notranjskega Krasa (glejte spodaj),
  • vaše bivanje lahko poljubno podaljšate.

Privoščite si počitnice, ki si jih boste zapomnili. 😊

ZAKAJ V DEŽELO MEDVEDA (LOŠKI POTOK)?


1. Nočitve v Hotelu Oskar 3* v Loškem Potoku in program po želji

Hotel Oskar 3*, Loški Potok je odlično izhodišče za vaše počitnice v južni Sloveniji. Prijeten, urejen, čist, zračen, v objemu zelenih gričev Notranjskih gozdov vabi, da se spočijemo na naših pohodniških ali kolesarskih poteh. Izjemen ambient za srečanja zaključenih družb, prijateljev, sodelavcev ali pa za družinske počitnice (imamo tudi družinske sobe in kegljišče!). Sobe s TWC-jem so lično urejene. V sklopu hotela je jedilnica in bife, predavalnica (skupni prostor), kegljišče, terasa za sončenje in kolesarnica.

V miru Loškega Potoka lahko napišete svoj roman, se pridružite kateremu izmed naših organiziranih (skupinskih) potovanj ali pa vam pripravimo načrt za individualno raziskovanje okolice – z avtom, peš ali na kolesu. Urejamo tudi knjižnico in kovnico potovalnih idej. 😊

MOŽNOST koriščenja TURISTIČNIH BONOV.

2. SKUPINSKI IZLET – Oskarjev vikend v deželi medveda 3 dni

Bogat vikend, v katerem na turistični način raziščemo Notrajnski Kras (Cerkniško jezero, Rakov Škocjan, Križno jamo, Grad Snežnik, Loški Potok in Retje … ), doživimo potovalno vzdušje in druženje, obogateno z Oskarjevim potovalnim večerom. Prijetno za družine in vse, ki želite celovito vikend doživetje. 

MOŽNOST koriščenja TURISTIČNIH BONOV.

3. SKUPINSKI IZLET – A(tra)ktivna dežela medveda 4 dni 

Polni štirje dnevi doživljanja Notranjskega Krasa. Prva dva dneva sta bolj aktivna in zmerno pohodniško naravnana (Krpanova pot in Bloke, Kočevski gozdovi in dolina Kolpe), druga dva dneva sta bolj vsebinska (po programu Oskarjev vikend v deželi medveda 3 dni). Vse se dogaja v čudoviti naravi brez turističnih množic. Poudarek je na druženju, na dobrih predstavitvah in doživljanju odmaknjenih krajev. V štirih dneh doživite PRAVO potovalno vzdušje – tudi doma! Všeč vam bo!

MOŽNOST koriščenja TURISTIČNIH BONOV.


4. Oskarjev celostni vikend uporabne duhovnosti v deželi medveda 4 dni

V štirih dneh odpremo vzporedno resničnost, življenje postane bogatejše in tudi zemeljska resničnost postane bolj smiselna, prijetna in uporabna. Spoznamo nadgrajeno izhodišče »Kdo smo« in osvobodimo ustvarjalni potencial, s katerim se lažje uresničujemo. Sodelujoča, interaktivna in praktična delavnica za vsakogar. K zgodbi dodaja idilično okolje Notranjskega Krasa in Loškega Potoka. Vodi Oskar.

MOŽNOST koriščenja TURISTIČNIH BONOV.

5. INDIVIDUALNO – Pohodniška dežela medveda 4 dni

V programu najdete nekaj najbolj atraktivnih planinsko/pohodniških idej z namestitvijo v Hotelu Oskar v Loškem Potoku. Možnosti za aktivne pohodniške počitnice so praktično neomejene. Preko Loškega Potoka tečejo tudi planinske poti. Predlagamo možnost, da Notranjski Kras najprej doživite skupinsko, potem pa ga še sami prehodite (in/ali) prekolesarite.

MOŽNOST koriščenja TURISTIČNIH BONOV.


6. INDIVIDUALNO – Kolesarska dežela medveda 4 dni

V programu najdete nekaj najbolj atraktivnih kolesarskih idej z namestitvijo v Hotelu Oskar v Loškem Potoku. Odmaknjenost kraja, dobre ceste in makadami ter malo prometa – to je idealna kombinacija za kolesarjenje. Preko Loškega Potoka vodi tudi Slovenska turnokolesarska pot. Nudimo možnost prevoza na/iz izhodišča. Predlagamo možnost, da Notranjski Kras najprej doživite skupinsko, potem pa ga še sami prehodite (in/ali) prekolesarite.

MOŽNOST koriščenja TURISTIČNIH BONOV.

7. V Loškem Potoku – srečanja, delavnice in aktivnosti za zaključene družbe in skupine

Hotel v Loškem Potoku je idealna točka za druženje za zaključene skupine s posebnim namenom – naj bodo to umetniške, plesne, kuharske ali rokodelske delavnice, za raziskovanje ali srečevanje, za seminarje ali duhovne delavnice, za športne priprave ali otroške tabore. Pokličite nas. Pripravimo vam celovit program in hotelsko storitev povežemo z lokalnim prebivalstvom in s potenciali dežele. Pripravimo vam ugodno ponudbo in veselimo se, da vas pogostimo – prav tam. 😊

MOŽNOST koriščenja TURISTIČNIH BONOV.

8. Novoletne zabave in Silvestrovanje v deželi medveda – v pripravi

MOŽNOST koriščenja TURISTIČNIH BONOV.


ZAKAJ V DEŽELO MEDVEDA
(LOŠKI POTOK)?

Kje je Loški Potok? Dobro uro vožnje iz Ljubljane proti jugu, kjer trčita razigrani Kras in skrivnostni Notranjsko Kočevski gozd.

Zakaj tja ? Neokrnjena narava, odmaknjenost, mir, naravne in kulturne znamenitosti, divje živali, redka poseljenost, zanimiva preteklost in poseben dialekt domačinov so razlogi za odkrivanje skritega kotička naše dežele.  

Zakaj tja? Odlično izhodišče za izlete po bližnji in daljni okolici – od morja do Krasa in vse do doline reke Kolpe.

Zakaj tja? Dobra namestitev, prijetno vzdušje, prijazen odnos in ugodna cena, turistični boni – vse to so zagotovo tehtni razlogi, da Loški Potok izberete za vašo bazo.

Pridite, veseli vas bomo!

Več … Potovanja in izleti po Sloveniji

#ifeelsLOVEnia