Osnovni podatki

TURISTIČNI BONI IN 15 EUR BONUSA ZA VSAKO NOČITEV!!!

V prvem koraku spoznamo 5-plastni koncept, s katerim bolje razumemo SEBE. To sliko (sebe) postavimo v ODNOS (do življenja, sočloveka, česarkoli) in opazujemo, kaj v nas odnos podpira in ga krepi in kaj v nas se odnosu upira in ga šibi. Spoznamo veščine, s katerimi podpiramo naš konstruktivni del, ki potem lahko očisti spoznane smetke (predsodke in prepričanja), ki motijo življenje. Tako vzpostavimo razumevanje o STANJU DUHA, s katerim vstopamo v odnos, in spoznamo konkretne načine, kako nanj vplivamo. Prvi korak se vrti ...

TURISTIČNI BONI IN 15 EUR BONUSA ZA VSAKO NOČITEV!!!

V prvem koraku spoznamo 5-plastni koncept, s katerim bolje razumemo SEBE. To sliko (sebe) postavimo v ODNOS (do življenja, sočloveka, česarkoli) in opazujemo, kaj v nas odnos podpira in ga krepi in kaj v nas se odnosu upira in ga šibi. Spoznamo veščine, s katerimi podpiramo naš konstruktivni del, ki potem lahko očisti spoznane smetke (predsodke in prepričanja), ki motijo življenje. Tako vzpostavimo razumevanje o STANJU DUHA, s katerim vstopamo v odnos, in spoznamo konkretne načine, kako nanj vplivamo. Prvi korak se vrti okoli smisla in žara.

V drugem koraku se spustimo v KOMUNIKACIJO, ki je pojavna oblika naših odnosov. Spoznamo strukturo (dispozicijo), ki nas vodi v učinkovito oblikovanje naših misli in idej NA NAČIN, s katerim tvorno (so)ustvarjamo razumevanje in sodelovanje (s čimmanj konflikti in nesporazumi). Komunikacijo urimo skozi retoriko in nastopi v manjših in večjih skupinah. Zdaj imamo ozaveščene vse faze v procesu – od mene kot sem, preko komunikacije do odnosov kot rezultatu vsega.

V tretjem koraku uporabimo pridobljeno razumevanje za krepitev veščine USTVARJANJA SVOBODNEGA (nevezanega, neobremenjenega) ODNOSA in KOMUNIKACIJE v kontekstu priprave VIZIJE življenja, v obliki konkretnega načrta odnosov in komunikacije.

Celostni vikend se dogaja CELOSTNO – skozi izpostavljanje in ozaveščanje vseh 5-ih plasti človekovega obstoja (telesna, čustvena, mentalna, dušna in duhovna) praktično razpoznavamo pretakanje procesov »od spodaj navzgor« in »od zgoraj navzdol« ter njihove rezultate v vsakdanjem življenju. Gre za izkustveno učenje, ki temelji na vaši konkretni izkušnji in njeni uporabi. Teoretični del je v obliki predavanj, praktični del v obliki delavnic, vaj in usmerjenih zunanjih aktivnosti z veliko gibanja, dihalnih vaj in preizkušenih izzivov. Skozi refleksije se prenašajo spoznanja in izkušnje. »Celostno« pomeni »vseplastno«, predvsem pa konkretno in uporabno.

Celostni vikend temelji na 24-letnih izkušnjah Agencije Oskar s sopotniki in sodelavci doma in na vseh koncih sveta. Gre za avtorsko znanje o (so)človeku in našem (celostnem) delovanju; je mišljenjsko in ideološko neobremenjen, vključuje modrosti in spoznanja, ki jih prenašamo v prakso vsakdanjega življenja. Kar spoznamo, to tudi živimo!

Pričakujete lahko intenzivne štiri dni presenetljivih izkušenj, ki lahko pomenijo tudi preokretnico v življenju. Pridobili boste razumevanje in veščine, ki vas lahko popelje na naslednji nivo bivanja. Ali pa z vikenda odnesete zgolj neprecenljivo izkušnjo.

Dogajalo se bo v idiličnem okolju Loškega potoka.

Želite nadgraditi sebe, svoje odnose in življenje?

Želite učinkovito izražanje, sporazumevanje in sodelovanje z okolico in življenjem?

Želite vidik, ki vas vsrka v osebni preskok in samouresničenje?

Izvajalci: Oskar Savarin, Vesna Selan, Boris Lepojić in člani ekipe Agencije Oskar.

Več … Zakaj Oskarjev celostni vikend?

 

Z Oskarjem spoznajte in doživite Zeleno zgodbo Slovenije.

Zeleni Kras in Kočevska sta destinaciji prejemnici bronastega in zlatega znaka SLOVENIA GREEN.

#ifeelsLOVEnia 

Več

Odhodi

Na tem potovanju trenutno ni načrtovanih odhodov. Za dodatne informacije nas lahko kontaktirate na: info@agencija-oskar.si.

Želite brezplačno Oskarjevo razvajanje?

Vpišite vaš elektronski naslov in si zagotovite Oskarjeve bralne poslastice! Svež katalog in zanimiv priročnik vas najprej popeljeta do vizije vašega sanjskega potovanja, o najboljših terminih, cenah in zadnjih Oskarjevih podvigih pa boste kasneje obveščeni z e-časopisom, ki vas bo subtilno razvajal vsak drugi teden. Ko je vizija jasna, ostane le še užitek na poti. :)