Osnovni podatki

Hotel Oskar v Loškem Potoku vam nudi prijetno udobje in zatočišče, kolesarnico in kolesarski informacijski center, kjer zbiramo podatke o zanimivih kolesarskih poteh in jih posredujemo našim gostom. V hotelu si lahko privoščite prost dan za počitek.

Kolesarska dežela medveda 4 dni skicira le nekaj (krožnih) kolesarskih poti, ki jih lahko nadgradite z vašimi idejami. Skozi kraj pelje tudi Slovenska turnokolesarska pot. Obstaja še mnogo drugih možnosti, ki jih prevozi do izhodišča in/ali nazaj omogočajo. V Hotelu Oskar Loški Potok vam nudimo tudi možnost prevoza na izhodiščne točke in nazaj v ...

Hotel Oskar v Loškem Potoku vam nudi prijetno udobje in zatočišče, kolesarnico in kolesarski informacijski center, kjer zbiramo podatke o zanimivih kolesarskih poteh in jih posredujemo našim gostom. V hotelu si lahko privoščite prost dan za počitek.

Kolesarska dežela medveda 4 dni skicira le nekaj (krožnih) kolesarskih poti, ki jih lahko nadgradite z vašimi idejami. Skozi kraj pelje tudi Slovenska turnokolesarska pot. Obstaja še mnogo drugih možnosti, ki jih prevozi do izhodišča in/ali nazaj omogočajo. V Hotelu Oskar Loški Potok vam nudimo tudi možnost prevoza na izhodiščne točke in nazaj v hotel.

Loški Potok je odlična lokacija za namestitev kolesarjev, od koder lahko prekolesarite kraje od Snežnika do Kočevja, od Cerknice do Risnjaka. To je raj za kolesarjenje po skoraj praznih in dobro vzdrževanih asfaltnih cestah in makadamih ter odsekih Slovenske turnokolesarske poti.

Kraji so idealni za vse vrste kolesarjenja – za družine in posameznike, gorske kolesarje in turne kolesarje, ljubitelje in profesionalce. Notranjski Kras je idiličen, čudovit, lep, zelen in tudi poletja niso prevroča. Veliko cest je speljanih po gozdovih.

Kolesarjenje lahko združite s pohodništvom ali/in z organiziranimi izleti – oglejte si našo ponudbo V deželi medveda . V Loškem Potoku zlahka preživite čudovit teden.

 

Z Oskarjem spoznajte in doživite Zeleno zgodbo Slovenije.

Zeleni Kras in Kočevska sta destinaciji prejemnici bronastega in zlatega znaka SLOVENIA GREEN.

#ifeelsLOVEnia 

Več

Program potovanja

Preglejte podrobnosti individualnega potovanja tukaj: program potovanja Kolesarska dežela medveda.

Povpraševanje

Obvezna polja so označena z *.

Osebni podatki

Ime je obvezno polje.
Priimek je obvezno polje.
Telefon je obvezno polje.
E-pošta je obvezno polje. E-pošta ni veljavna.

Potujemo

Predviden datum potovanja

Označite storitve, za katere bi želeli, da vam jih pripravimo/svetujemo

Dodatne informacije/komentar

Pošljite povpraševanje

Hvala za poslano povpraševanje!

V kratkem vam odgovorimo.

Želite brezplačno Oskarjevo razvajanje?

Vpišite vaš elektronski naslov in si zagotovite Oskarjeve bralne poslastice! Svež katalog in zanimiv priročnik vas najprej popeljeta do vizije vašega sanjskega potovanja, o najboljših terminih, cenah in zadnjih Oskarjevih podvigih pa boste kasneje obveščeni z e-časopisom, ki vas bo subtilno razvajal vsak drugi teden. Ko je vizija jasna, ostane le še užitek na poti. :)