24. jan, 2018   Agencija Oskar, Oskar piše  

 

Človek mora biti močan, da verjame samemu sebi.

Piše: Oskar

Te besede so se mi zapisale ob reševanju skupine iz Balija ob povečani aktivnosti vulkana Agung v začetku decembra 2017. Bil sem navdušen nad dvema resničnostima, v katerih sem se znašel. Ena je bilo splošno medijsko mnenje, po kateri je bil Bali med najbolj nevarnimi kraji na svetu, drugo pa je bila moja resničnost, ki sem jo občutil z vsem bitjem na kraju samem, in je bilo povsem običajno. Članek lahko preberete tukaj.

Gotovo je lažja pot, če se ravnamo po splošnem mnenju, saj nam prinese trenutni užitek, saj so rezultati v glavnem v skladu s pričakovanji. Začnemo pa se vrteti po istih potkah, navada postane železna srajca, tudi ko znane poti niso več najboljše. Ko začutimo željo po nadgradnji se srečamo s splošnim mnenjem, ki nas običajno spet potunka nazaj v ustaljene kroge.

Pri Agenciji Oskar zlahka presežemo uhojene poti. Dovolj je že preskok iz »turistične dvojke« na »doživeto trojko« (oglejte si stile) in že lahko pogumno vstopite v svet pravih potovalnih smislov in moči. Pomembna je le ODLOČITEV, s katero sprejmemo odgovornost za ta preskok. Tudi skok v galaksijo potovanj Oskar plus je vsakemu v zibko položen; ki to želi in je za to pripravljen.

Tak preskok in odločitev je ponavadi skregana z logiko splošnega mnenja in okolice. S tem se izpostavi, začuti lastnodrugačnost in si jo z Agencijo Oskar lahko tudi privošči. Že to je osvežitev v domačem življenju.

Poizkusite – povejte vsem, da ste se prijavili na 16-dnevni Iran. Potem samo opazujte in se muzajte nad reakcijami okolice. Če pa se na 16-dnevni Iran potem še prijavite, lahko zadovoljno ugotovite:

»Človek mora biti močan, da verjame samemu sebi.«

Na potovanju se potem znajdemo v družbi podobnih ?

Srečno

20171026 164508 edited 1024x497 - Človek mora biti močan,  da verjame samemu sebi.