Oskarjevi potovalni stili

Oskarjevi potovalni stili

Oskarjevi potovalni stili - od turizma do izjemnih pustolovščin

Oskarjeva potovanja zajemajo 4 potovalne stile, ki so razvrščeni v stopnje od 2 do 5. Edinstven pristop, kjer lahko mehko prehajateNasmejani Filipini iz klasičnega turističnega počasi drsite v sfere potovalnih moči in doživetij. Prva stopnička je Oskarjev turistični stil (stopnja 2), naslednja stopnička so doživeta potovanja (stopnja 3), ki jim sledijo avanturistična (stopnja 4) in izjemna potovanja (stopnja 5).

Stopnje lahko ponazorimo kot plasti dodatnih vsebin, ki jih nalagamo eno na drugo. Vsaka dodana plast pomeni NADGRADNJO prejšnjim, eno nad drugo pa ustvarja novo razsežnost – globino. Zaradi dodatka vsake plasti se proti globini spreminja tudi potovalno težišče. To je oblikovano v novo celoto – naslednjo stopnjo, stil.

Vsaka višja stopnja pomeni večji (močnejši) vstop v sfero potovalnih moči in kakovost potovalnega trenutka. Višje stopnje potovanja ne pomenijo večjega napora, temveč večje DOŽIVETJE in MOČ. Praviloma so potovanja višjih stopenj bolj sproščena in manj naporna. Hkrati pa se z rastjo stopenj stimulira spontanost in glavna igra sopotnika.

Človeku prijazna potovanja

Stopnja 2 - Oskarjev turistični stil - varen korak v pestrost in doživetje. Dobro organizirano, predvidljivo in klasično potovanje s poudarki na ogledih znamenitosti dežele, ki zagotavlja polno preskrbljenost in asistenco skozi celo potovanje, ter potovalno diskretnost v skupini ... Dodana pa je večja izraznost in dinamika, močnejši stik z deželo ter naravo. Diskretno vključeni pristopi Oskarjeve potovalne filozofije in sproščen izziv. Kakovost namestitev je stabilna, vendar brez odvečnega udobja in tankočutno podpira zastavljen cilj - globlje doživetje, pestrost in dinamiko. Poudarek je na konkurenčni ceni, planirane so večje skupine. V primeru manjših skupin se kvaliteta potovanja dvigne! Dvojke zagotavljajo telesno sfero, njihov nagib pa že diskretno posega v duhovno sfero!

Za turistično misleče sopotnike, ki iščejo "nekaj več", ki želijo poleg dobre organiziranosti in kakovostnega vodenja deželo ne le spoznati, temveč jo vsaj malo tudi začutiti in doživeti.

Stopnja 3: Oskarjeva doživeta potovanja

Vstop v sfero potovalnih moči. MarokoPoudarek trojk je na sopotniku, na doživetju in kvaliteti potovalnega časa. Temelji potovalne zgradbe (storitve, logistika ...) so še vedno osnovane v mejah stabilne turistične logike, poudarek pa je na vsebinski nadgradnji in doživetju! Tenkočutni scenariji in izvedba pa so že pretežno po Oskarjevi potovalni filozofiji. Sopotnik postaja glavni igralec. Glavni poudarek se preveša v vzdušja, moč doživetij in celostno doživljanje sopotnika - torej v kvaliteto potovalnega časa. Optimalne skupine so manjše (15-25 sopotnikov), potovanja so nekoliko daljša, cena nekoliko višja, potovalni učinek pa je težko primerljiv, recimo večkraten glede na turistične dvojke.

Trojke so MOST med turizmom in avanturizmom. Doživeta potovanja so varen skok v enkratne potovalne filme in glavno sopotnikovo igro, skok v sfero vsebin in potovalnih seans. Na trojkah lahko zajemate potovalni trenutek z veliko žlico, ne da bi se vam bilo potrebno pretirano odpovedovati vajenemu udobju.

Oskarjeva doživeta potovanja priporočamo sopotnikom, ki še vedno želijo dobro organizacijo in kakovostno vodenje ter vse, kar omogoča turizem ... a se želijo bolj prepustiti potovanju in njegovemu izzivu, samobitnosti dežele in čudoviti naravi ... Želijo večjo spontanost in skupinsko dinamiko ter ZGODBO! Želijo igrati igro in soustvarjati enkratni potovalni film!

Oskarjeva avanturistična potovanja - stopnja 4

Nadzorovani avanturizem za vsakogar, usmerjen v potovalno moč in doživetje! Odkrivanje vrhunskih terenov svetovnih popotnikov, kjer se sopotnik po Etiopijaudobju, dinamiki in kakovosti storitev prilagodi gostujoči deželi, da iz nje lahko črpa bogastva, katera mu dežela ponuja. Daljša potovanja, več prostega časa in manj potovalne animacije dovoljuje sopotniku večjo glavno igro.

Tankočutno zasnovani potovalni načrti v smeri živahne pestrosti potovalnega dogajanja, za raziskovalce z močnejšim potovalnim izzivom. Težišče potovanja je v duhovni sferi, vključujejo celovito potovalno 5-plastnost in sopotniku omogočajo neprecenljivo bogastvo. Poudarek je v moči doživetja in gibljivosti, potovalni dinamiki skupine ter glavni igri sopotnika. So daljša potovanja v manjših skupinah. Poudarek je na kakovosti potovalnega trenutka, potovalni načrti so po eni strani podrobno izdelani, na potovanju pa sproščeni in spontani ...

Štirice so potovalne seanse in nepozabna enkratna potovanja. Praktično se jih lahko udeleži vsakdo, saj ni poudarek na fizičnem naporu, temveč se doživetje krepi z vstopom v globino! Za sopotnike, ki želijo odklop, prepuščanje drugačnosti, pristno odkrivanje dežele ...

Stopnja 5 - Izjemni stil - vstop v nepredstavljivo.

Pri peticah gre za vstop v svetove izven predstavnosti. Glavni poudarek je dogajanje sopotnika, vse ostalo pa podpira njegovo veličastno glavno igro. Bistvo je v nepredstavljivosti in močnem izzivu, poudarek na sedanjosti in potovalnem trenutku ter pet-plastnem doživljanju. Potovalne zgodbe v prepuščanje in spontanosti, ki spreminjajo človeka. Popoln odklop in odlična "sklopka" za življenjske preokretnice.

To so ekspedicijska potovanja (v osrčje Sahare, v zahodni Tibet, k domorodcem v odročni Irian, Danakhilska depresija ...). Za ljubitelje avtorske glavne igre vseh petih potovalnih plasti - ki presegate fizična dejstva in dajete glavni poudarke potovanju samemu, lastnemu dogajanju, spontanosti in prepuščanju razvoju dogodkov ter sprejemate dušni in duhovni izziv! Ki želite sodelovati in soustvarjati potovalne filme, se na potovanjih polno udejanjati in zaživeti čas v pogojih, ki jih doma nikoli ne morete najti!

Več ... Oskarjeva potovalna filozofija

Portal agencija-oskar.si uporablja piškotke, da lahko z analizo obiska izboljšujemo storitev, za namene oglaševanja ter raziskave rabe spleta. Prosimo vas, da nam prijazno dovolite, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen. V primeru, da boste nadaljevali z uporabo naše spletne strani, bomo to razumeli kot privolitev. Vašo odločitev lahko vedno spremenite tukaj.
Se strinjam
Ne strinjam se
Želim izvedeti več