Oskarjevi potovalni stili

Oskarjevi potovalni stili

Oskarjevi potovalni stili - od turizma do izjemnih pustolovščin

Oskarjeva potovanja zajemajo različne potovalne stile. Edinstven pristop, kjer lahko mehko prehajate iz klasičnega turističnega in počasi drsite v sfere potovalnih moči in doživetij. Prva stopnička je Oskarjev turistični stil, naslednja stopnička so doživeta potovanja, ki jim sledijo Oskar+ potovanja.

Stopnje lahko ponazorimo kot plasti dodatnih vsebin, ki jih nalagamo eno na drugo. Vsaka dodana plast pomeni NADGRADNJO prejšnjim, eno nad drugo pa ustvarja novo razsežnost – globino. Zaradi dodatka vsake plasti se proti globini spreminja tudi potovalno težišče. To je oblikovano v novo celoto – naslednjo stopnjo, stil.

Vsaka višja stopnja pomeni večji (močnejši) vstop v sfero potovalnih moči in kakovost potovalnega trenutka. Višje stopnje potovanja ne pomenijo večjega napora, temveč večje DOŽIVETJE in MOČ. Praviloma so potovanja višjih stopenj bolj sproščena in manj naporna. Hkrati pa se z rastjo stopenj stimulira spontanost in glavna igra sopotnika.

Človeku prijazna potovanja

Stopnja 2 - Oskarjev turistični stil - varen korak v pestrost in doživetje. Dobro organizirano, predvidljivo in klasično potovanje s poudarki na ogledih znamenitosti dežele, ki zagotavlja polno preskrbljenost in asistenco skozi celo potovanje, ter potovalno diskretnost v skupini ... Dodana pa je večja izraznost in dinamika, močnejši stik z deželo ter naravo. Diskretno vključeni pristopi Oskarjeve potovalne filozofije in sproščen izziv. Kakovost namestitev je stabilna, vendar brez odvečnega udobja in tankočutno podpira zastavljen cilj - globlje doživetje, pestrost in dinamiko. Poudarek je na konkurenčni ceni, planirane so večje skupine. V primeru manjših skupin se kvaliteta potovanja dvigne! Dvojke zagotavljajo telesno sfero, njihov nagib pa že diskretno posega v duhovno sfero!

Za turistično misleče sopotnike, ki iščejo "nekaj več", ki želijo poleg dobre organiziranosti in kakovostnega vodenja deželo ne le spoznati, temveč jo vsaj malo tudi začutiti in doživeti.

Stopnja 3: Oskarjeva doživeta potovanja

Vstop v sfero potovalnih moči. MarokoPoudarek trojk je na sopotniku, na doživetju in kvaliteti potovalnega časa. Temelji potovalne zgradbe (storitve, logistika ...) so še vedno osnovane v mejah stabilne turistične logike, poudarek pa je na vsebinski nadgradnji in doživetju! Tenkočutni scenariji in izvedba pa so že pretežno po Oskarjevi potovalni filozofiji. Sopotnik postaja glavni igralec. Glavni poudarek se preveša v vzdušja, moč doživetij in celostno doživljanje sopotnika - torej v kvaliteto potovalnega časa. Optimalne skupine so manjše (15-25 sopotnikov), potovanja so nekoliko daljša, cena nekoliko višja, potovalni učinek pa je težko primerljiv, recimo večkraten glede na turistične dvojke.

Trojke so MOST med turizmom in avanturizmom. Doživeta potovanja so varen skok v enkratne potovalne filme in glavno sopotnikovo igro, skok v sfero vsebin in potovalnih seans. Na trojkah lahko zajemate potovalni trenutek z veliko žlico, ne da bi se vam bilo potrebno pretirano odpovedovati vajenemu udobju.

Oskarjeva doživeta potovanja priporočamo sopotnikom, ki še vedno želijo dobro organizacijo in kakovostno vodenje ter vse, kar omogoča turizem ... a se želijo bolj prepustiti potovanju in njegovemu izzivu, samobitnosti dežele in čudoviti naravi ... Želijo večjo spontanost in skupinsko dinamiko ter ZGODBO! Želijo igrati igro in soustvarjati enkratni potovalni film!

 


Oskar plusOskar plus je nova potovalna vizija Agencije Oskar, ki se ne omejuje na definicijo doživetega, avanturističnega, ekumenskega, planinskega …. Lahko je karkoli.

Vključuje tankočutno pripravljena potovanja, ki so edinstvena vsako zase. Vse ostale informacije najdete v programu samem.

Potovanja za potnike, ki si želijo biti glavni igralci v potovalnem filmu.

 

Več ... Oskarjeva potovalna filozofija

Portal agencija-oskar.si uporablja piškotke, da lahko z analizo obiska izboljšujemo storitev, za namene oglaševanja ter raziskave rabe spleta. Prosimo vas, da nam prijazno dovolite, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen. V primeru, da boste nadaljevali z uporabo naše spletne strani, bomo to razumeli kot privolitev. Vašo odločitev lahko vedno spremenite tukaj.
Se strinjam
Ne strinjam se
Želim izvedeti več