Potujete sami

Greste na potovanje sami?

Ne skrbite, vsa potovanja Agencije Oskar so priložnost za individualne potnike, ki v sproščenih družbah naših skupin hitro najdete prijatelje in zanimive soljudi, ki bodo z veseljem skupaj z vami uživali v iskanju “nekaj več”. Na daljših potovanjih višjih je vedno več posameznih sopotnikov.

Več … Stili potovanj

Enoposteljna soba – da ali ne?

Želite imeti svojo sobo? Sporočite ob prijavi. Doplačilo za enoposteljno sobo vključuje vse nočitve, ki so opisane v rubriki “Cena vključuje” v programu potovanja.

Asistenca individualnim sopotnikom

Se želite izogniti doplačilu za enoposteljno sobo in ste zato pripravljeni z neznanim sopotnikom istega spola deliti dvo – ali triposteljno sobo? Tudi to vam lahko omogočimo!

Sistem je naslednji: ob prijavi nam prosimo pisno sporočite, da enoposteljne sobe ne želite in sprejemate našo asistenco iskanja “sospalca”. S tem nas pooblaščate, da vam najdemo sospalca istega spola ter sprejemate nočitev v dvoposteljni ali triposteljni sobi s sopotnikom, ki je izrazil isto željo.

Ne glede na omenjeno pa mora posamezno prijavljeni potnik ob prijavi v primeru, da “sospalec” še ni poimensko znan, doplačati za enoposteljno sobo. V primeru, da se posamezno prijavljenemu potniku najde sospalec, se potniku po potovanju doplačilo za enoposteljno sobo vrne. Ko (če) vam najdemo sostanovalca, vas bomo o tem pisno obvestili.

Na potovanju sprememba ni mogoča!

Odgovori na pogosta vprašanja

Ali so na potovanjih večinoma pari? Pri turističnih potovanjih je parov nekoliko več, okvirno 70-80 %, pri Oskarjevih in popotniških potovanjih pa je parov okoli 50-60 %. Ne skrbite – gotovo ne boste edini samostojen sopotnik na potovanju!

So drugi individualni potniki bolj ženske ali moški? Splošno razmerje med sopotnicami in sopotniki se giblje v okvirnem razmerju 60/40.

Je na potovanju veliko mladih ali starejših sopotnikov? Na potovanjih je pestra mešanica raznih starosti, pretežno od 25-65+ let, tudi otroci. Ker boste izbrali potovanje v vašem stilu, boste potovali v odprti družbi sopotnikov vašega stila. Ne verjamemo, da boste opazili kakršnokoli razliko v letih.

Kaj se dogaja zvečer? Zanimivo in pestro je. Če večerje niso vključene v potovanje nam to omogoča fleksibilnost in daje možnost, da jemo lokalno hrano po lastnem izboru. Vodnik vam vedno predloži dobro restavracijo, vsaj del skupine se mu običajno pridruži. Vsekakor se lahko vedno pridružite skupini sopotnikov in vodniku, tako da vam tudi ob večerih ne bo treba biti osamljen, če si tega ne želite. V primeru organiziranih večerij so te narejene s premislekom in dodajo vrednosti potovanja. Za vse obroke na potovanju vam je na voljo naš vodnik!

Želite brezplačno Oskarjevo razvajanje?

Vpišite vaš elektronski naslov in si zagotovite Oskarjeve bralne poslastice! Svež katalog in zanimiv priročnik vas najprej popeljeta do vizije vašega sanjskega potovanja, o najboljših terminih, cenah in zadnjih Oskarjevih podvigih pa boste kasneje obveščeni z e-časopisom, ki vas bo subtilno razvajal vsak drugi teden. Ko je vizija jasna, ostane le še užitek na poti. :)