24. maj, 2018   Agencija Oskar, Individualna potovanja, ZDA  

 

Zabavno poletje v ZDA za starše in mladostnike

Poletje se približuje z neverjetno hitrostjo. V mislih smo že vsi pri poletnih načrtih, zabavah, potovanjih, počitnicah,… Težava je le v tem, da nas je večina takih, ki ne moremo imeti prostega kar celega poletja. Na žalost.

Nato pa se pojavi dodaten izziv. Kam z otroci oz. mladostniki? Kam, da ne bodo dni preživljali sami pred televizorjem, za računalnikom, brez nadzora? Reševanja težave se vsi lotimo na približno enak način. Če lahko, vključimo stare starše, brskamo po forumih in blogih, prebiramo razne nasvete kaj otrok ne bi smel početi, kaj naj počne in nabiramo ideje kako bi zaposlili naše otroke, da bi jim čas zapolnili z različnimi dejavnostmi, ki bi jih navdušile in jih kratkočasile… 

Za vas smo pripravili enkratno rešitev. Nekaj povsem novega, zabavnega in edinstvenega. Aktivno poletje na University of California Los Angeles – UCLA. Nepozabna življenjska izkušnja bo vašemu mladostniku omogočila razširjanje obzorja, pridobivanje novih znanj, debate z energičnimi sogovorniki, ekskluzivno zabavo, sklepanje prijateljstev in nešteto vrhunskih priložnosti za ukvarjanje s športom.

Poleg tega pa smo vam pripravili možnost, da v to popotovanje vključite še svoje načrte. Vašega mladostnika pošljete na svoje doživetje, vi pa se podate na svoje. Potovanje po ZDA je lahko nepozabno tudi za vas. Brezskrbni, saj veste, da je vaš otrok v dobrih rokah, se podajte na ustvarjanje svojih spominov in odkrivajte znane in manj znane kotičke ZDA. Lahko pa svoje potovanje pričnete ob koncu počitniškega programa na UCLA in se na drugi del nepozabnega doživetja podate skupaj s svojimi otroci. Program potovanja prilagodimo vašim željam.

ZDA-Death Valley