06. dec, 2016   Agencija Oskar   , ,

 

Poslovna potovanja za podjetja

POSLOVNA POTOVANJA ZA PODJETJA  

Na letališčuV Agenciji Oskar organiziramo tudi poslovna potovanja, ki zajema prodajo individualnih in skupinskih letalskih vozovnic, ureditev nastanitev, transferjev, prijave na kongrese, organizacijo sindikalnih izletov ter drugih poslovnih srečanj.

Zagotavljamo vam hiter odziv, kvalitetno pripravo ugodne ponudbe, s katero lahko konkuriramo ostalim ponudnikom na trgu. Ponudbe prilagodimo vašim željam, kar bo lažje privedlo k uspešnim dolgoročnim poslovnim odnosom.

Poleg poslovnih in doživetih potovanj se v Agenciji Oskar z veseljem lotimo organizacije raznovrstnih dogodkov, kot so srečanja, izleti ali potovanja partnerjev ali sodelavcev, splošni ali usmerjeni team-buildingi ipd. Odlika Agencije Oskar je, da se vam posvetimo in z velikim znanjem storitev ukrojimo po vaši meri.

Sodelujemo z različnimi organizacijami, univerzami, fakultetami, javnimi skladi, zavodi ter zasebnimi podjetji. Pri tem zasledujemo cilj, da so naše storitve ne samo ugodne, ampak tudi kakovostne ter pripravljene z veliko mero znanja. Naša največja referenca pa so številne zadovoljne stranke!
Skupaj lahko najdemo prave rešitve kako ugodno in kvalitetno znižati potovalne stroške vašega podjetja. Z veseljem se pri vas tudi oglasimo in osebno predstavimo.
Prepričajte se sami in nas preizkusite ter vaše povpraševanje oddajte na avio@agencija-oskar.si.