03. mar, 2010   Agencija Oskar  

 

Oskarjevo novo leto 003

Oskarjevo novo leto 003_4Neverjetno, a resnično. Vstopili smo v leto 003! Čestitamo prav vsem; tistim, ki ste bili fizično z nami, tistim, ki žal niste mogli prit, tistim, ki ste samo mislili na nas, a niste imeli poguma priti in tudi vsem ostalim. Skratka: SREČNO 003!
Da se vam malo pocedijo sline ali pa da potrdite svojo pravilno odločitev o neudeležbi na letošnjem novem letu, je tu poročilo.
Dne 12. februarja 2010  po starem gregorijanskem koledarju se nas je 26 najpogumnejših  ob 17:49 zbralo v Agenciji Oskar. Nihče ni vedel ničesar in temu primerne so bile tudi naše oprave. Od elegantno svečanih odtenkov do alpinistično ekstremnih, nadgrajenih z obvezno vrvjo. Že iz tega je sledilo, da si je vsak zamislil to novo leto po svoje. In prav je tako, le da nihče med nami ni vedel, kaj naj sedaj počnemo. Prav tako ni vedel ničesar nihče v agenciji. Zato smo čakali.  Ko nas je že zajemala slaba volja, je skozi vrata AO, vdrl študent z ogromnim darilom. Začnemo ga odpirati in glej ga zlomka, znotraj darila še eno darilo in še eno in še eno….Oskarjevo novo leto 003_3
Za vsakega majhno sladko darilce. A kaj ko sreča ne traja dolgo. Oglasi se BIG OSKAR in nas napoti na avtobus, ki nas odpelje na letališče. Vsi smo mislili, da je to šala, a glej ga zlomka. Avtobus odpelje. Res nekam letimo???Oskarjevo novo leto 003_1
Že je tu predstavnica AO, ki nam razdeli letalske vozovnice in nas obvesti, da nas naš vodnik Oskar čaka na naši destinaciji. Bolj kot smo gledali letalske vozovnice, bolj smo bili zmedeni, saj je na njih pisalo, da letimo v Svetje. Prav tako so bili presenečeni na informacijah Aerodroma Ljubljana (celo tako, da so poklicali varnostno službo).
No dilema se je kmalu razrešila, ko je na letališče “priletel” Pečelin Airways.
Na “letalu” nas je sprejel čisto pravi stevard (postrežba je bila odlična – domača zaseka, siri, pijača..).
Pristanek v Svetju. Tam pa čisto pravi ledeni stolp, na vrhu pa navodila za nadaljevanje poti. Ker je v slogi moč smo hitro potegnili prišli do navodil.
Oskarjevo novo leto 003_2Sledil je polet v Planet Tuš in bowling. Si predstavljate presenečene obraze udeležencev Novega leta 003, ko smo zopet prišli v Kranj?
No slaba volja ni trajala dolgo, saj smo kot za stavo zbijali keglje, za nagrado pa dobili zemljevid. Kam zdaj? V Mišouh.
Kaj je tam? Miši, polhi … Da! Je pa tudi odlično sankališče. Sankanje, snežinke, medica, narezek nas prijetno vpeljeta v novo leto 003, ki ga dočakamo ob torti in zvokih harmonike. Nismo si mislili da Verdijeve melodije tako lepo zvenijo na harmoniki.
Se vidimo na praznovanju leta 004!Oskarjevo novo leto 003