Osnovni podatki

Odpotovali bomo v deželo, kjer se je vse, kar je tipičnega evropskega, začelo … Omika, umetnost, filozofija, znanost,  kultura, izjemna kulinarika, šege, navade in še kaj. Vse to  je usodno vplivalo na vse ostale kulture, najprej v Sredozemlju in kasneje drugod po Evropi.

Začeli bomo z enim izmed vrhuncev Grčije – Meteoro, nato pa pot nadaljevali proti mističnim Delfom in več tisoč let stari prestolnici Atenam.

Na Peloponez se bomo zapeljali čez Korintski prekop, tu pa nas čakajo sami presežki Korint, Epidavrus, Mikene in Olimpija. Spretno se bomo sukali med antiko in prelepimi plažami ter uživali ob mediteranski hrani. Potovanje bomo sklenili v Patrasu.

Odhodi

Na tem potovanju trenutno ni načrtovanih odhodov. Za dodatne informacije nas lahko kontaktirate na: info@agencija-oskar.si.

Želite brezplačno Oskarjevo razvajanje?

Vpišite vaš elektronski naslov in si zagotovite Oskarjeve bralne poslastice! Svež katalog in zanimiv priročnik vas najprej popeljeta do vizije vašega sanjskega potovanja, o najboljših terminih, cenah in zadnjih Oskarjevih podvigih pa boste kasneje obveščeni z e-časopisom, ki vas bo subtilno razvajal vsak drugi teden. Ko je vizija jasna, ostane le še užitek na poti. :)