V glavnem z nami je vse okey, uzivamo in ni nam hudega. Naredili smo le eno spremembo v programu in se izognili teheranu in prespali na obali kaspija. Sedaj smo v Sirazu in tu je zaenkrat vse mirno, gremo dalje po programu. Potniki so releks in ni nobene panike, skratka uzivamo in se ne obremenjujemo z politicno situacijo.

Ce bodo klicali sorodniki jim sporocite , da je vse v redu, da smo dalec od nemirov in da se tudi v teheranu zadeva umirja.

Prosim ce lahko kdo poslje e mail oz. poklice naso ambasado in jim sporoci, da je z nami vse v redu. Pred 3 dnevi me je klical konzul g.Ingolic vendar je bila veza po dveh stavkih prekinjena. Od takrat jih klicem vsak dan, da bi jim sporocil da smo okey, vendar se nihce ne javlja. Dobro bi jim bilo sporociti.

Moj telefon je tu nedosegliv, ce je kaj nujnega sem dosegljiv preko telefona lokalnega vodica. Racunalniske povezave so slabe in obcasno onemogocene.

Skratka ni nam hudega, uzivamo in gremo dalje po planu.

 

LP,

GVido & skupina

Komentirajte

Za komentiranje morate biti prijavljeni.

Portal agencija-oskar.si uporablja piškotke, da lahko z analizo obiska izboljšujemo storitev, za namene oglaševanja ter raziskave rabe spleta. Prosimo vas, da nam prijazno dovolite, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen. V primeru, da boste nadaljevali z uporabo naše spletne strani, bomo to razumeli kot privolitev. Vašo odločitev lahko vedno spremenite tukaj.
Se strinjam
Ne strinjam se