03. jul, 2013   Agencija Oskar, Člani pišejo, Maroko  

 

Nepozabni Maroko

Spoštovani g. Oskar in vsa vaša ekipa!
Potovanje DOŽIVETI MAROKO ima popolnoma pravi naslov. Vseh 22 potnikov smo ga doživeli zelo, zelo globoko. Nepozaben bo obisk MEDINE v Fesu, doživetje puščave na hrbtih kamel, sočni zahod in vzhod, BERBERSKE dežele z vsemi njenimi značilnostmi, naselji, hrano, glasbo, pristnost ljudi, MARAKEŠ s trgom, ki je njegovo srce, itd.
Bili smo res kot velika družina s Maroko prodaja spominkov 300x199 - Nepozabni MarokoPRAVIČNIM IN ODLIČNIM OČETOM SENADOM. Delo vodnika je opravil briljantno. Odlikuje ga izredna, izredna tenkočutnost predvsem do potnikov – potnic, ki smo bili manj okretni zaradi nekoliko zrelih let. Program je prilagodil tako, da smo čisto vsi imeli to, kar smo zmogli opraviti. Optimalno je razporedil dnevni čas, opozarjal na veliko drobnih detajlov, na katere ne pomisliš, KI PA ZELO OLAJŠAJO POTOVANJE. Njegove razlage so bile jasne, razumljive za vse. Nismo imeli občutka zasičenosti. To je izredno cenjena lastnost vodnika, da ni utrujajoč z razlagami.
Vam, g. Oskar in vsej vaši ekipi pa vse priznanje in zahvala za tako SMELE potovalne programe.

Ocenjujem, da sestaviti tako pester, bogatMarocan z kuscarjem 200x300 - Nepozabni Maroko in raznolik potovalni program zahteva izreden organizacijski napor.
Z možem Jožetom želiva, da bi nama bilo omogočeno še potovati z vami. Do sedaj sva vsakokrat prišla z vaših potovanj V DUŠI BOGATA in to je najbolj pomembno od vsega.
Vam, vaši ekipi, posebej vsem vodnikom in pa ŠE POSEBEJ SENADU, uspešno delo v bodočnosti, predvsem pa veliko odličnih idej za nove potovalne programe in pa seveda zdravja.
 
 
Hvala in lepo pozdravljeni! Cvetka in Jože Starc