25. nov, 2020   Agencija Oskar, Člani pišejo  

 

Misli sopotnice – Hvala, ker ste

Pozdravljeni vsi, Oskarjevci,

najprej, hvala za obvestilo in ves vaš trud, ki ga v tem času vlagate v organizacijo potovanj.  Ni lahko … Živimo v obdobju, ki nas uči potrpežljivosti, pozitivnosti in predvsem ohranjanje notranjega miru in ravnovesja.

Večkrat mi v misel prileti vaša novoletna čestitka, v kateri je bilo napisano, da je to leto nekaj posebnega, leto potovanj v NEZNANO, potovanj VASE in več kot je neznanega, večji je smisel potovanja.

In glej, res smo se znašli sredi vznemirljivega, razburkanega dolgega potovanja, za katerega ne vemo, kaj se bo jutri zgodilo in kam nas bo vodila pot. Pa vendar naj bo to pot, kot je glavni moto Agencije Oskar: vsak dan naj bo najlepši dan našega potovanja – pa čeprav ostajamo doma, morda v odkrivanju sebe ali naše lepe narave.

V enem izmed časopisov je Oskar napisal: »Smo glavni igralci veličastnega eksperimenta, smo v glavni vlogi napetega potovalnega filma, ki nam ga ni videti konca.« Zato dragi moji, gremo pogumno naprej, v nove začetke, v nove zgodbe, nova potovanja. Upam, da nam uspe poleteti, tja proti vzhodu, tja proti soncu …

Vse lepo in dobro Vam želim, predvsem pa veliko notranjega sončka. Kakšno sporočilce o zagotovljenih potovanjih pa le pošljite! ☺

Hvala ker ste …