Uff, kako »nebodisigatreba« so včasih tehnični opravki. Velikokrat pa prav take zadeve v potniku sprožijo vzvod, da spet za trenutek podoživi potovanje. In potem se odpre … Preberite si odgovor potnice na naš mail.

Hvala Simona!

 

Poslano: 6. september 2012 22:04
Zadeva: Re: Maroko – vračilo za enoposteljno sobo

Pozdravljeni, 

včeraj zjutraj sem  razmišljala o tem, da vam pišem na to temo … in potem vidim vaš klic … prijetno sem se nasmehnila – prenos misli …

Ja, se strinjam z vašim predlogom. Hvala.

Danes me je pričakala doma pošta, v kateri se je razkrila vaša »mala pozornost«, najlepše se vam zahvaljujem za to pozornost, ki mi je polepšala dan.

Potovanje … in dočakala sem svoj trenutek … neprecenljiv trenutek …
Maroko … izpod tančice, so se počasi, dan za dnem odkrivale/razkrivale lepote narave, prijaznost in velikodušnost ljudi … bilo je doživeto potovanje, z odklopom v drugačnosti …

In šele po zaključku potovanja  sem spoznala in razumela, zakaj se mi je obisk te  dežele že nekaj let izmikal … ker sedaj sem ga videla čisto z drugačnimi očkami in neizmerno uživala v vsakem posameznem trenutku, kar pa mi prej ne bi uspelo, tako doživeti in izživeti to potovanje.

In ja, to potovanje bo ostalo v mojem trajnem spominu, kot nekaj najlepšega …

… Očke, duša in telo so prejeli najlepše … najlepše darilo … in ja, to je bilo najlepše darilo, ki sem si ga poklonila za rojstni dan.

 Zahvala tudi sopotnikom ter vodnikoma na tej Maroški nagajivščini (in seveda tudi ostali ekipi v Agenciji Oskar), ki so vsak na svoj edinstven način, priložili kamenček v mozaik tega darila.

Hvala in prijeten korak v vikend vam želim,

Simona.

 

Komentirajte

Za komentiranje morate biti prijavljeni.

Portal agencija-oskar.si uporablja piškotke, da lahko z analizo obiska izboljšujemo storitev, za namene oglaševanja ter raziskave rabe spleta. Prosimo vas, da nam prijazno dovolite, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen. V primeru, da boste nadaljevali z uporabo naše spletne strani, bomo to razumeli kot privolitev. Vašo odločitev lahko vedno spremenite tukaj.
Se strinjam
Ne strinjam se