12. sep, 2012   Člani pišejo, Maroko  

 

Maroko – vračilo za enoposteljno sobo

 
Uff, kako »nebodisigatreba« so včasih tehnični opravki. Velikokrat pa prav take zadeve v potniku sprožijo vzvod, da spet za trenutek podoživi potovanje. In potem se odpre … Preberite si odgovor potnice na naš mail.
Hvala Simona!
 
Poslano: 6. september 2012 22:04
Zadeva: Re: Maroko – vračilo za enoposteljno sobo
Pozdravljeni, 
včeraj zjutraj sem  razmišljala o tem, da vam pišem na to temo … in potem vidim vaš klic … prijetno sem se nasmehnila – prenos misli …
Ja, se strinjam z vašim predlogom. Hvala.
Danes me je pričakala doma pošta, v kateri se je razkrila vaša »mala pozornost«, najlepše se vam zahvaljujem za to pozornost, ki mi je polepšala dan.
Potovanje … in dočakala sem svoj trenutek … neprecenljiv trenutek …
Maroko … izpod tančice, so se počasi, dan za dnem odkrivale/razkrivale lepote narave, prijaznost in velikodušnost ljudi … bilo je doživeto potovanje, z odklopom v drugačnosti …
In šele po zaključku potovanja  sem spoznala in razumela, zakaj se mi je obisk te  dežele že nekaj let izmikal … ker sedaj sem ga videla čisto z drugačnimi očkami in neizmerno uživala v vsakem posameznem trenutku, kar pa mi prej ne bi uspelo, tako doživeti in izživeti to potovanje.
In ja, to potovanje bo ostalo v mojem trajnem spominu, kot nekaj najlepšega …
… Očke, duša in telo so prejeli najlepše … najlepše darilo … in ja, to je bilo najlepše darilo, ki sem si ga poklonila za rojstni dan.
 Zahvala tudi sopotnikom ter vodnikoma na tej Maroški nagajivščini (in seveda tudi ostali ekipi v Agenciji Oskar), ki so vsak na svoj edinstven način, priložili kamenček v mozaik tega darila.
Hvala in prijeten korak v vikend vam želim,
Simona.