02. mar, 2016   Agencija Oskar, Kuba  

 

Kuba, vtisi iz potovanj

Sve o svemu predivan doživljaj, ponekad naporno, pa zabavno. Osketila sam dušu Kube-nekako ti bude neugodno zbog njihovog siromaštva, ali sam jih doživjela kao vrlo vesele, temperamentne i susretljive ljude. Sviđa mi se što plešu od alih nogu, uživala u musici cubani, salsi.

KubaDobila sem namig naj ne iščem informacij in se pustim presenetit in uspelo nam je oziroma Romanu. Vračam se z novimi vtisi, ki jih bom delila z znanci in prijatelji. Se vidimo!

Odlično potovanje!

Kuba me je presenetila, v moji glavi je pa sedaj še veča zmeda, ko ugotavljam, kako lepo se da tudi skromno živeti.

KubaPrvič v življenju potujem z vašo agencijo, ja, zares pravo doživetje, k čemur je več kot odlično pripomogel vaš vodnik Roman Požeg. Ravno prava mera vsega, očaral me je s svojim poznavanjem dežele in ljudi, s svojo neposrednostjo, srčnostjo, širino,… Še nikoli v življenju nisem (imam jih že čez 70!) potovala s tako dobrim človekom! Če imate še več takih Romanov, vsaka vam čast!

Nisem še bila na takšne vrste potovanju, vedno samo počitnice in lokalni ogledi. Vse potekalo izjemno tekoče, najbolj pa sem navdušena nad Ana Marijo, nas je cartala in kregala, če je  bilo treba.

Celotna organizacija potovanja je bila izjemna in domov sem se vrnila resnično navdušena in polna novih informacij in prijetnih vtisov. Iskrena hvala vaši agenciji, da sem lahko doživela Kubo na tako izjemen način.