13. apr, 2021   Agencija Oskar, Intia  

 

Kaj lahko pričakujem od coacha Inštituta Intia?

Je strokovno usposobljen in izkušen, se stalno izobražuje in je tudi sam vključen v svoj coaching proces. Integrativni pristop pomeni celostni pogled na vas kot človeka z vseh vidikov. Osebni pristop pomeni poglobljenost v VAŠ položaj in cilje ter v stanja, v katerih se v prehodu nahajate.

Je osebnostno zrel, zaupljiv in spoštljiv, korektno opravlja svoje delo ter spoštuje etični kodeks in standarde Mednarodne zveze coachev (ICF). Spoštuje dostojanstvo in integriteto klienta. Sprejme vas take kot ste in vam omogoči, da se vam sprememba zgodi. Iz vloge nevtralnega opazovalca zrcali in preokvirja vaše misli, besede in dejanja, kar vas spodbudi za korak naprej. Ne dela namesto vas, ampak z vami.

Je vaš profesionalni prijatelj, da z njegovo pomočjo hitreje in lažje pridete do svojih ciljev. Vodi vas in spodbuja na poti do naslednje ravni osebnega in strokovnega razvoja. Coach je življenjski trener, vodnik skozi labirinte notranjega sveta, verjame v vašo notranjo moč in potenciale, vas podpira, posluša, razume, navdihuje, opogumlja. Tudi ko ne gre vse po načrtih, usmerja pozornost na vaše potenciale in vam pomaga, da uresničite sebe! Ustvari varno in zaupno okolje, kjer se lahko zgodi sprememba.

Je vaš zgled za spremembo! Poleg strokovnih imamo coachi Inštituta Intia tudi bogastvo lastnih življenjskih izkušenj v osebnih transformacijah, prebojih in uresničevanju lastnih ciljev in poslanstva. Tudi sami smo v stalnem procesu razvoja in spremembe, zato tudi ima vsak izmed nas tudi svojega coacha. To nam daje legitimnost in razumevanje, kako se počutite v vlogi klienta, s čim vse se srečujete in kaj potrebujete za napredek.

Zastavili smo si najvišji nivo kvalitete – izjemnost. Pridite in nas preizkusite.

Prijavite se na Predstavitev – spoznavno srečanje 
Pišite nam na: https://www.intia.si/kontakt

Pokličite nas: +386 30 713 969