Doživeti Maroko12 dni – kliknite tukaj

Stopnja 3 – Oskarjevo doživeto potovanje

Čar Doživetega Maroka je ravno pravšnja kombinacija doživetij vseh glavnih maroških znamenitosti s tistimi manj poznanimi in bolj doživetimi, ki pa nam ostanejo v trajnejšem spominu.

Aktivno potovanje po kontrastni deželi nas vsakodnevno zapelje v novo zgodbo. Kot uvod nam služijo prve velike prestolnice – kraljeva mesta Rabat, Meknes, MarokoFez nas zagotovo ne pustijo ravnodušne. Glavnim znamenitostim iz Klasičnega Maroka ali Maroškega kalejdoskopa, ki jih je treba videti, dodamo pristnejši stik z deželo ter avtohtonimi prebivalci, Berberi, z njihovo samobitnostjo in spoznavanjem njihovega načina življenja. Več je sprehodov in gibanja, poglobljen je stik s tradicijo in domačini. Poleg spanja v puščavi je vrhunec zagotovo potovanje z džipi po pozabljenih in doživljajskih poteh Visokega Atlasa, kjer odmaknjene vasice še vedno živijo svoje življenje kot so ga stoletja do zdaj. V zadnjem delu potovanja se spet spustimo nazaj v realnost, pomešamo se med domačine na znamenitem trgu južnega bisera Marakeša in se sprostimo v čudoviti Essauiri.

Planirana je manjša skupina – največ 25 potnikov, zato je potovanje še bolj pristno in doživeto. Vozimo se z manjšim avtobusom, 3 dni pa potujemo z džipi, kar je glavno doživetje potovanja. Privoščimo si tudi izlet s kamelami. Namestitve so preprostejše, imamo 3 nočitve v penzionu in 1 nočitev v šotorih, ostalo so nočitve v hotelih 2 – 3*. Vključene imamo zajtrke.

 

Komentirajte

Za komentiranje morate biti prijavljeni.

Maroko- Mesto- mark
POTOVANJE:
Cena:
od 777 EUR
Trajanje:
od 8 dni
Potovalni stil:
Stopnja 2 - Oskarjevo turistično potovanje
Maroko-Domačini-marn
POTOVANJE:
Cena:
od 897 EUR
Trajanje:
od 11 dni
Potovalni stil:
Stopnja 3 - Oskarjevo doživeto potovanje
Maroko-berber s kamelo
POTOVANJE:
Cena:
od 999 EUR
Trajanje:
od 11 dni
Potovalni stil:
Oskar Plus
Maroko-Barvanje usnja-mare
POTOVANJE:
Cena:
od 1170 EUR
Trajanje:
od 15 dni
Potovalni stil:
Stopnja 3 - Oskarjevo doživeto potovanje
Maroko-hoja
POTOVANJE:
Cena:
od 1197 EUR
Trajanje:
od 14 dni
Potovalni stil:
Stopnja 3 - Oskarjevo doživeto potovanje
Portal agencija-oskar.si uporablja piškotke, da lahko z analizo obiska izboljšujemo storitev, za namene oglaševanja ter raziskave rabe spleta. Prosimo vas, da nam prijazno dovolite, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen. V primeru, da boste nadaljevali z uporabo naše spletne strani, bomo to razumeli kot privolitev. Vašo odločitev lahko vedno spremenite tukaj.
Se strinjam
Ne strinjam se