22. maj, 2019   Agencija Oskar, Oskar piše   ,

 

Akcija Veseli november

Potovanja “Veseli november”

Odlično, najbolj ugodno, zgodaj zagotovljeno, izbrani vodniki – skratka – PRIPOROČAMO! Vaša zgodnja prijava se obrestuje!

Akcija Veseli november je zasnovana ZA VAS. Z vašim sodelovanjem vam želimo omogočiti izbrana potovanja po odličnih cenah. Odločili smo se, da za prve prijave pripravimo res najboljše mogoče pogoje (pri zastavljeni kvaliteti!). Na vas pa je, da se prijavite čimprej in si s tem zavarujete ugodnosti.

Na spletni strani boste našli dve oznaki:

  • Veseli november – izjemna cena; to pomeni, da je potovanje še vedno na voljo po izjemni (najboljši) ceni.
  • Veseli november; to pomeni, da je potovanje še vedno ugodno, vendar ste že zamudili priložnost za prijavo po najbolj nori ceni.

Ne glede na to, ali boste ujeli izjemne cene ali ne, so potovanja odlična priložnost. Že dejstvo, da je potovanje tako daleč v naprej zagotovljeno,  je veliko vredno. Tako lahko zagotovo računate nanj in si lažje načrtujete življenje.

Akcija Veseli november je idealna za skupinice sopotnikov, ki na daljših potovanjih radi potujete skupaj. S prijavo nekaj izmed vas bo potovanje hitro zagotovljeno, vi pa uživate v dvojni zmagi – dobri ceni in fiksnem odhodu. Mi dodamo odlično zgodbo, vodnika in vse, kar je potrebno za odlično potovanje.

Srečno! Oskar

Veseli november