04. mar, 2014   Agencija Oskar  

 

5 nasvetov do popolnega potovalnega doživetja

avio KOVČEK 300x284 - 5 nasvetov do popolnega potovalnega doživetjaKadar se na pot odpravljate individualno, je potrebna temeljitejša priprava kot takrat, ko se prijavite na skupinsko potovanje in organizacijo prepustite nam. Da ne bo pomote; tudi pri individualnem potovanju organizacijo v celoti prepustite nam (avio@agencija-oskar.si), a je za vse najbolje, da so pred tem predstavljena vsa dejstva, ki nam in vam olajšajo delo in vam omogočijo brezskrbno uživanje na počitnicah ali potovanju.

Tako vam predstavljamo 5 nasvetov, ki vam to omogočajo.

1. Potovalnemu agentu predstavite vse vaše želje o storitvah, ki jih želite biti deležni na potovanju. Tudi tiste, ki se vam zdijo nepomembne, se lahko kasneje izkažejo kot ravno nasprotno.

2. Letalsko karto rezervirajte čim prej. Nikakor ne odlašajte na zadnji čas, saj so leti tik pred odhodom običajno bolj zasedeni in cene posledično višje. Svetujemo tudi, da pred nakupom preverite cene letalskih vozovnic na https://www.agencija-oskar.si/letalske-karte/.

3. Bodite prilagodljivi z datumom odhoda in povratka.

4. Bodite prilagodljivi z izbiro odhodnega letališča.

5. Uporabite svetovni splet in se seznanite s potovalnimi izkušnjami potnikov, ki so na izbrani destinaciji že bili. Še posebej dobrodošla so mnenja in ocene hotelov za vašo izbrano destinacijo.

Za vas smo vedno dosegljivi na avio@agencija-oskar.si.