Osnovni podatki

Sproščene počitnice vas vsrkajo v pestrost vzdušja zahodnih Kanarskih otokov. Vsak dan je svojevrstna kombinacija morja in počitnic, sprehodov, možnosti ogledov znamenitosti in vzdušij. Odlično za vse, ki si želite predah in se prepustiti atlantski svežini, dinamičnemu odkrivanju neznanega in sproščenemu vzdušju.

Možnost spoznavanje otoka Tenerife; tu je narodni park Teide z izjemnim vulkanskim vzdušjem ter spektakularnimi pogledi z visokega grebena otoka na morje daleč pod vami. Potem je tu kulturnozgodovinsko spoznavanje otoških prestolnic in ena največjih otoških znamenitosti – parka Loro, ki je doživetje za vsakogar. Najemite vozilo in se podajte v raziskovanje skrivnostnih in bolj odmaknjenih vzdušij manjših mestec in vasi ter enkratne narave otoka. Izlet s čolnom vas lahko popelje tudi na ogled delfinov. Vam uspe uzreti kita?

POTOVANJE LAHKO PRILAGODIMO VAŠIM ŽELJAM.
 

Program potovanja

Preglejte podrobnosti individualnega potovanja tukaj: program potovanja Počitnice na Tenerifih.

Povpraševanje

Obvezna polja so označena z *.

Osebni podatki

Ime je obvezno polje.
Priimek je obvezno polje.
Telefon je obvezno polje.
E-pošta je obvezno polje. E-pošta ni veljavna.

Potujemo

Predviden datum potovanja

Označite storitve, za katere bi želeli, da vam jih pripravimo/svetujemo

Dodatne informacije/komentar

Pošljite povpraševanje

Hvala za poslano povpraševanje!

V kratkem vam odgovorimo.

Želite brezplačno Oskarjevo razvajanje?

Vpišite vaš elektronski naslov in si zagotovite Oskarjeve bralne poslastice! Svež katalog in zanimiv priročnik vas najprej popeljeta do vizije vašega sanjskega potovanja, o najboljših terminih, cenah in zadnjih Oskarjevih podvigih pa boste kasneje obveščeni z e-časopisom, ki vas bo subtilno razvajal vsak drugi teden. Ko je vizija jasna, ostane le še užitek na poti. :)