Osnovni podatki

Odlično potovanje, ki združi dve evropski prestolnici ob Donavi. Kljub majhni razdalji med mestoma in znatnemu delu skupne zgodovine so razlike med njima ogromne in prav to je čar našega raziskovanja.

Bratislava se ponaša s čudovitim srednjeveškim starim delom mesta. Tukaj se počutimo domače, saj razumemo veliko. Ste vedeli, da Slovaki sami sebi pravijo Slovenci? In da je njihova zastava prav tako belo-modro-rdeča? Še več – njihov narodni simbol je lipa!  

Dunaj je zgodba zase – na eni strani povsem moderen in svetovljanski, na drugi pa še kako tradicionalen. Dunaj je Dunaj … na Dunaju pustimo trebuh zunaj. 

Odhodi

Na tem potovanju trenutno ni načrtovanih odhodov. Za dodatne informacije nas lahko kontaktirate na: info@agencija-oskar.si.

Želite brezplačno Oskarjevo razvajanje?

Vpišite vaš elektronski naslov in si zagotovite Oskarjeve bralne poslastice! Svež katalog in zanimiv priročnik vas najprej popeljeta do vizije vašega sanjskega potovanja, o najboljših terminih, cenah in zadnjih Oskarjevih podvigih pa boste kasneje obveščeni z e-časopisom, ki vas bo subtilno razvajal vsak drugi teden. Ko je vizija jasna, ostane le še užitek na poti. :)