Doplačila za manjšo skupino

Doplačilo za manjšo skupino

Doplačilo za manjšo skupino (doplačilo za skupino v velikosti xx – yy oseb) je obvezno doplačilo, s katerim je potnik seznanjen ob prijavi in ga sprejema. Uveljavlja se v primeru izpolnjenega pogoja, torej ko je velikost skupine manjša od predvidene v programu potovanja. Objavljeno je pri vsakem potovanju posebej, kjer je naveden znesek ter pogoj (torej pri kolikih sopotnikih ga lahko uveljavljamo). Če doplačilo pri potovanju ni objavljeno, potem ga ni.

Doplačila za manjšo skupino vam ob prijavi ne zaračunamo, ker ne vemo končnega števila potnikov. Če pa se izpolni pogoj, vam pred odhodom izdamo dodaten račun.

Prednosti doplačila za manjšo skupino:

  •  hitrejša zagotovitev potovanja,
  •  večja izbira in izvedba potovanj,
  •  manj odpovedi potovanj,
  •  izognitev težavam pred odhodom,
  •  večja kvaliteta potovanja v manjši skupini!

Dejstvo je, da doplačilo za manjšo skupino ni prostovoljno, vendar sopotnik z njim ne plača "več za enako". Poleg vseh drugih prednosti sopotnik PREJME večjo kvaliteto potovalnega časa, ki jo manjša skupina zagotavlja!

Vložek v večjo kvaliteto vašega doživetja!

Doplačila za manjšo skupino je cena, ki jo prispevate za to, da vaše potovanje izpeljemo, sicer bi ga morali zaradi manjšega povpraševanja odpovedati, to pa je za sopotnika najslabša možnost. Sodelovanje sopotnikov - Zmagujmo skupaj

Doplačilo za manjšo skupino je torej cena, ki jo sopotnik prispeva k lastni izbiri - da potuje v izbrano deželo in v izbranem stilu. Z manjšo skupino pa sopotnik pridobi dodatno kvaliteto potovalnega časa.

Z doplačilom za manjšo skupino lahko vaše potovanje prej ZAGOTOVIMO, kar predstavlja dodatno prednost, saj nanj lahko tako z gotovostjo računate. Pri daljših potovanjih je to bistvenega pomena.

Cene doplačil so sicer različne, vendar ne predstavljajo bistvenega dela cene potovanja.

Višina doplačila za manjšo skupino

Višina doplačil za manjšo skupino ne odraža realne višine dodatnih stroškov, temveč je znesek, ki nam omogoča, da potovanje s tem pribitkom izpeljemo. Višina doplačila odraža višje stroške določenega potovanja: višji je, če gre za potovanja v oddaljene kraje, če je potovanje daljše in če je planirano za manjše skupine.

Namesto zaključka:

Doplačilo za manjšo skupino je potencialni dodatni strošek, ki pa prinaša veliko koristi. Najbolje je, da ga sopotnik "sprejme" kot možen dodatni strošek že ob prijavi. Več ... Sodelovanje sopotnikov - Zmagujmo skupaj

Portal agencija-oskar.si uporablja piškotke, da lahko z analizo obiska izboljšujemo storitev, za namene oglaševanja ter raziskave rabe spleta. Prosimo vas, da nam prijazno dovolite, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen. V primeru, da boste nadaljevali z uporabo naše spletne strani, bomo to razumeli kot privolitev. Vašo odločitev lahko vedno spremenite tukaj.
Se strinjam
Ne strinjam se
Želim izvedeti več