Guatape, ulica - Kolumbija

  • začutite živahen utrip prestolnice Bogote in kolonialne Cartagene,
  • spoznajte mističen San Agustin in svetovno prestolnico salse Cali,
  • odkrijte pozabljeno obalo Tihega ocena,
  • začutite se v vitalnosti bujne tropske narave in kavnih plantaž,
  • užijte sanjski tropski oddih v NP Tayrona

Kolumbijski vrtiljak

Cena od: 2442 EUR

Kolumbijski vrtiljak

Kolumbija, nadvse prijazna južno ameriška dežela, je polna raznolikih lepot. Začnemo pri modernih velemestih in preko čutnih kolonialnih vzdušij vstopimo v osvežilno višavje dežele kave, z mističnimi arheološkimi ostanki in rajskimi karibskimi plažami. Pika na "i" je živahen kolumbijski utrip in toplina njenih prebivalcev, ki omehčajo srce še tako občutljivemu popotniku.

V Kolumbiji se vse začne in konča z živahno prestolnico Bogoto, ki je varna, prijetna in zelo gostoljubna; polna znamenitosti, predstavlja čudovit vstop v deželo. A to je le prvi korak v vse lepšo in vse močnejšo potovalno resničnost…

San Agustin je skrit in nedostopen, a še kako poplača vse tiste, ki si utrejo pot do njega. Čarobno okolje se ponaša z izjemno energijo skrivnostnega kraja, kjer so ljudje že davno pred Kolumbom izklesali zanimive kipe v kamnu, ki jih obdaja gosta meglica skrivnosti.

Svetovna prestolnica salse Cali, kjer vse bohti od vročih ritmov in gibov  plesalcev, od jutra do večera. Eno najbolj temperamentnih mest Kolumbije, obarvano v noro divje ritme vročih gibov in vlažnih akordov, kjer preživete noči postanejo prekratke in kjer bi si zaželeli še…

Pozabljena od sveta, kjer se je čas ustavil, je obala Tihega oceana, kjer (od junija do oktobra) kraljujejo kiti Grbavci in lokalni ribiči. Unikatno, doživeto in nepozabno…v vaših življenjih zapisano v večnost!

Opojna je dežela kave, eno najlepših območij Kolumbije. Neskončne plantaže kave, kolonialne haciende,  doline, polne zelenja in najlepših tropskih rastlin, sramežljivih živali, podobe kot iz sanj.

Vsem draguljem Kolumbije na koncu potovanja sledita še dva bisera; Cartegena velja za eno najlepših kolonialnih mest Južne Amerike in Narodni Park Tayrona, ki se kiti s plažami in vzdušji, ki jih tudi na razglednicah ne najdete!

Odkrijte lepote ene najprijaznejših dežel Južne Amerike, odkrijte Kolumbijo!

Prikaži več
Skrij
Nočitev in prehrana:
Hoteli 3-4*, nočitev/zajtrk, razno,
Velikost skupine:
10 - 20

Tabela odhodov

Odhod Povratek Št. dni Redna cena Aktualna cena Status Predvideni vodnik Opomba
12. Jul 30. Jul 19 od 2508 EUR od 2442 EUR kmalu zagotovljeno POŽEG ROMAN zgodnje prijave Program Prijava na potovanje
31. Jul 18. Avg 19 od 2508 EUR od 2442 EUR kmalu zagotovljeno POŽEG ROMAN posebna ponudba Program Prijava na potovanje
20. Dec 07. Jan 19 od 2613 EUR od 2514 EUR prijavite se silvestrovo v živahnem Medellinu Program Prijava na potovanje

Prijatelji, ki so že bili na tej destinaciji

Oddaj svoj komentar

Oskarček
objavi na Facebook oddaj komentar

Kolumbija - novo vzhajajoče sonce na turističnem zemljevidu sveta

Piše: vodnik Roman Verjetno je že vsak zemljan/popotnik slišal za to državo, ki se leži nekje na SZ Južne Amerike. Ahh, nič novega! ...

Sorodna potovanja

Portal agencija-oskar.si uporablja piškotke, da lahko z analizo obiska izboljšujemo storitev, za namene oglaševanja ter raziskave rabe spleta. Prosimo vas, da nam prijazno dovolite, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen. V primeru, da boste nadaljevali z uporabo naše spletne strani, bomo to razumeli kot privolitev. Vašo odločitev lahko vedno spremenite tukaj.
Se strinjam
Ne strinjam se
Želim izvedeti več