Osnovni podatki

Južnoafriška republika, država na skrajnem jugu Afrike, je večplastna – nikoli ni samo eno. Je destinacija, ki se s svojo raznolikostjo dotakne vseh naših čutov. Od njenih ljudi do raznolike pokrajine, neskončnega števila divjih živali … V trenutku lahko preidemo od zgodovine do kulture in aktivnosti v naravi.

Narodni park Kruger omogoča celostno doživljanje. Raziskujemo ga lahko zjutraj, čez dan in zvečer, vsakič je doživetje edinstveno in neponovljivo. Velikih 5: slon, bivol, nosorog, lev in leopard.

Cape Town je mesto z eno najbolj spektakularnih lokacij, povsem na jugu afriškega kontinenta, med indijskim in atlantskim oceanom, tik pod slovito Mizasto goro. Nikoli dolgčas – še včeraj na Rtu dobrega upanja s pingvini, danes že sredi vinogradov in jutri na aktivnem pohodu s pogledi za milijon randov.

Odhodi

Na tem potovanju trenutno ni načrtovanih odhodov. Za dodatne informacije nas lahko kontaktirate na: info@agencija-oskar.si.

Želite brezplačno Oskarjevo razvajanje?

Vpišite vaš elektronski naslov in si zagotovite Oskarjeve bralne poslastice! Svež katalog in zanimiv priročnik vas najprej popeljeta do vizije vašega sanjskega potovanja, o najboljših terminih, cenah in zadnjih Oskarjevih podvigih pa boste kasneje obveščeni z e-časopisom, ki vas bo subtilno razvajal vsak drugi teden. Ko je vizija jasna, ostane le še užitek na poti. :)