Osnovni podatki

Gana je dežela bujnega deževnega gozda in zlate peščene plaže z gotovo najprijaznejšimi ljudmi na svetu. Ganci vedno priskočijo na pomoč, če jo potrebujete (in včasih tudi, če je ne). So gostoljubni, komunikativni, vendar ne vsiljivi.

Pokrajina ob subtropskem pasu, tipične afriške živali na vsakem koraku, številne etnične skupine, ki ponosno ohranjajo svojo identiteto in kulturo ter bogata zgodovina zagotavljajo nepozabno avanturo v eno bolj stabilnih in razvitih držav Zahodne Afrike. Gana je vse tisto, kar še niste doživeli!

Potovanje je začinjeno s ščepcem avanture. Potujemo po raznoliki deželi, menjavamo podnebne pasove, se ves čas prepuščamo spontanosti in nismo zahtevni. Gneča na lokalnih tržnicah, krajši in daljši sprehodi, viseči mostovi med krošnjami dreves nas ženejo v nepozabna afriška doživetja.

Odhodi

Na tem potovanju trenutno ni načrtovanih odhodov. Za dodatne informacije nas lahko kontaktirate na: info@agencija-oskar.si.

Želite brezplačno Oskarjevo razvajanje?

Vpišite vaš elektronski naslov in si zagotovite Oskarjeve bralne poslastice! Svež katalog in zanimiv priročnik vas najprej popeljeta do vizije vašega sanjskega potovanja, o najboljših terminih, cenah in zadnjih Oskarjevih podvigih pa boste kasneje obveščeni z e-časopisom, ki vas bo subtilno razvajal vsak drugi teden. Ko je vizija jasna, ostane le še užitek na poti. :)