06. jan, 2016   Agencija Oskar, Oskar piše  

 

Zmagujmo skupaj

Z boljšim sodelovanjem lahko ustvarimo zmagovito kombinacijo – vrhunsko potovalno doživetje, ki je cenovno ugodno in čim prej zagotovljeno. Potovanje pa lahko ukrojimo vašim željam, za vas rezerviramo želenega vodnika ali se vam drugače prilagodimo. Kajti tudi najboljša objavljena potovanja so pripravljena za “neznanega kogarkoli”, ki pa ga lahko prilagodimo VAM le, če se začnemo pravočasno pogovarjati.

Lansko poletje smo sredi sezone izpeljali Peru po odličnih cenah za skupino sopotnikov, ki nas je kontaktirala že januarja. Hitro smo stopili v akcijo, uredili rezervacije in kupili letalske karte. Cena celega potovanja je bila približno 300 do 400 EUR nižja, kot če bi se potniki prijavili na isto potovanje v maju ali juniju, torej mesec ali dva pred potovanjem.

V poletju 2016 v sodelovanju s skupinico sopotnikov ustvarjamo potovanje po Zahodni Ameriki in Kanadi. Z nekaj sreče bi moralo biti v februarju že zagotovljeno. Z vašim klicem se lahko pridružite iniciativni skupinici in uživate v najboljših “prvih” pogojih.

Za konec septembra pripravljamo posebno Etiopijo, ki je zgolj v razpisu verjetno ne bi mogli izpeljati. Program potovanja že od novembra oblikujemo s skupinico sopotnikov, ki bodo tako deležni tistega, česar si želijo.

Za konec novembra 2016 oblikujemo že kar nekaj potovanj za manjše skupinice, v Mjanmar, Mehiko in Kolumbijo, tudi v Patagonijo. Sodelujete lahko pri soustvarjanju potovalne vizije, da bo potem potovanje še bolj po vaši meri.

To je le nekaj “projektov”, ki so trenutno v pripravi. Tudi vsa potovanja Oskar plus so že v osnovi nekaj posebnega in kar kličejo po manjših skupinicah.

Pokličite. Mi smo pripravljeni.

Oskar