09. okt, 2013   Agencija Oskar, Člani pišejo, Oskar celostno, Turčija  

 

Z Marjanom Ogorevcem "PO MALI AZIJI"

“Strokovnost, pozornost, predanost, pozitivna energija vodnika Oskarja. Pika na i Marjan z vso svojo energijo in znanjem. Top potovanje!!!” (potnica po celostnem potovanju)
Pot do novega sebe
V življenju se vsi soočamoPo Mali Aziji z Marjanom Ogorevcem s težavami. Lahko se razlikujemo po tem, kakšne te težave so, vsi pa imamo skupno, da smo že vsaj enkrat občutili tisto zoprno tesnobo, trenutek, ko se zavemo, da bi lahko bili boljši, da morda nismo na čisto pravi poti, da bi se lahko s stvarmi spoprijeli drugače, da nam v sebi in okoli nas nekaj manjka. Tako je večina nas vstopila na to potovanje. In ponovno se je zgodil pravi mali čudež. Tokrat na potovanju po Mali Aziji. Domov se vračamo prečiščeni, poglobljeni, polni novega zagona, energij in upanja. Vračamo se zadovoljni! Je za to kriva lepota Turčije? Privlačna drugačnost prijaznih domačinov? Strokovno in duhovito Oskarjevo vodenje? Predavanja in meditacije bioterapevta Marjana Ogorevca? Odgovor leži v kombinaciji vsega naštetega. Zagotovo pa brez pripravljenosti in odprtosti celotne skupine ti mali čudeži ne bi bili mogoči. Pravljična Turčija bo ostala v nas in z nami.
“Če človek ne pričakuje preveč – Pot do novega sebedobi in doživi največ. To potovanje presega vsa moja pričakovanja, presrečen sem, da sem lahko to celostno potovanje doživel. Niti v sanjah si ne bi mogel predstavljati, da bo to tako polno. Celostno potovanje je najboljša kombinacija; prvo in najprej, da se zazreš v sebe, si ogledaš najprej sebe v najglobljo notranjost, potuješ po svoji zavesti in podzavesti in potem spoznaš na koncu kako lepo potovanje si opravil in na koncu z žarom v očeh odneseš domov vtis spremenjenega – novega sebe za izzive vsakdanjega življenja. Kot drugo pa je vseeno tudi potovanje po Turčiji, ki jo spoznavaš z več strani, še posebej pa je zanimiva s tiste domače – pristne strani, mimo masovnega turizma. In ko najprej potuješ po sebi in v sebi, doživljaš tudi deželo čisto drugače, kot bi jo sicer. HVALA ZA TO DRAGOCENO IZKUŠNJO V ŽIVLJENJU!” (potnik po celostnem potovanju)

Ocean bi bil nevoščljiv, če bi vedel, kako globoki smo …
Delovali smo skupinsko in individualno, Ocean bi bil nevoščljiv, če bi vedel kakoko globoki smoskozi meditacije in z drugimi energijskimi vajami, solarno jogo, kabalističnimi invokacijami ter vajami v parih, s katerimi smo pospeševali pretoke energij skozi določene sfere organizma. Pomagala sta nam tudi morje in bosa hoja po kanjonu. Pogovarjali smo se o vsebinskih temah, kot so vzorci in njihovo odpravljanje, prepričanja in predsodki ter kako z njimi. Predvsem pa smo bioterapevtsko delo usmerili v prakso in v dejansko odpravljanje neželenih lastnosti.
“Globoka zahvala obema (Marjan+Oskar), ker sta vsakomur izmed nas vzbudila del skritega sebe, zavednega in/ali nezavednega. In še pomembneje, dala motivacijo in način kako se spremeniti, delovati, dojemati stvari ali pustiti, zaupati … Osebno sem presrečna, da mi je bilo to potovanje omogočeno, da lahko sedaj z večjim zaupanjem ‘zaorjem’ globlje v sebe. HVALA, KER STA!” (potnica po celostnem potovanju)
Razsvetljeni človek išče v sebi, mali človek išče v drugih. (Konfucij)
Življenje postaja vse bolj Razsvetljeni človek iščenaporno, obveznosti vse večje, informacij je vse več, zato sebe težje spoznamo doma. Vse težje sledimo spremembam, smo pod stalnim stresom. Kar se nam sedaj dogaja je verjetno zelo malo v primerjavi s tistim, kar nas čaka v prihodnosti. Ker smo doma nenehno povezani s telefoni, računalniki in avtomobili, je eden najboljših načinov, da ugotovimo, kdo smo, da odpotujemo in se odklopimo od vsakdanjika.
Tokrat smo si odgovorili kako najti sebe in kako najti svoje dobre plati. Ob tem pa je na površje priplavalo tudi to, kaj nam preprečuje, da bi živeli svoje življenje bolj kvalitetno.
“Odhajam polna osebnih dogajanj, premikov, notranjih spoznanj, Po Mali Aziji z Marjanom Ogorevcemčutim svojo prelomnico in tudi tanko ločnico med novim in starim. Seveda, vse je odvisno od mene! Pot pa je bolj jasna in cilj bolj razpoznaven. Hvala!” (potnica po celostnem potovanju)
“Ni mi žal niti za eno minuto časa, ki sem ga preživela tu. To je bila ena najboljših odločitev v mojem življenju (Človek ne potuje zaradi tistega, kar plača … in ne more plačati tistega, zaradi česar potuje!). Srečno pot, Oskar!” (potnica po celostnem potovanju)
“Hvala za vse, kar sem lahko doživela. Tandem Oskar & Marjan – ZMAGA NA CELI ČRTI! Se še vidimo!” (potnica po celostnem potovanju)
Hvala in vabljeni na nove avanture z Marjanom in Oskarjem v 2014!
 
Z MARJANOM OGOREVCEM V SINAJSKO PUŠČAVO
Z MARJANOM OGOREVCEM PO PERUJU IN BOLIVIJI
Z MARJANOM OGOREVCEM V JORDANSKO VELIČASTJE
VSA CELOSTNA POTOVANJA
 
Ekipa Agencije Oskar