Morda ne veste, da je bila naša jemenska Tina pri letošnjem Wanderlustovem svetovnem tekmovanju  za vodnika leta, izbrana med 8 finalistov. Imena vseh finalistov so objavljena v reviji Wanderlust. Odprto je ponovno glasovanje do 14.5. 2010 in sicer z namenom, da izmed osmih izberejo tri najboljše. Sedaj je resnično pomembno število glasov , zato bi bilo prav, da se odzovemo in glasujemo za našo Tino Zorman.
Glasovanje je možno po elektronski pošti na naslov: topguide@wanderlust.co.uk

Pod predmet napišete: Wanderlust World Guide Awards 2010 Shortlist: TINA ZORMAN (Eternal Yemen). V sam mail pa vpišete svoje mnenje in (opisno v angleškem jeziku) odgovorite na naslednja vprašanja:

Imate glede vodenja Tine Zorman izkušnjo iz prve roke?
Če ste jo videli voditi, ali jo spoznali kot vodnico, podajte svoje mnenje. Ali menite, in če da, zakaj menite da si zasluži nagrado za svoje delo?
Zato oddajmo svoj glas in pomagajmo, da Jemen s Tino Zorman pride med trojico najboljših na tekmovanju.

Komentirajte

Za komentiranje morate biti prijavljeni.

Portal agencija-oskar.si uporablja piškotke, da lahko z analizo obiska izboljšujemo storitev, za namene oglaševanja ter raziskave rabe spleta. Prosimo vas, da nam prijazno dovolite, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen. V primeru, da boste nadaljevali z uporabo naše spletne strani, bomo to razumeli kot privolitev. Vašo odločitev lahko vedno spremenite tukaj.
Se strinjam
Ne strinjam se