16. nov, 2022   Agencija Oskar, Individualna potovanja, Odzivi na individualna potovanja  

 

Vtisi individualnih sopotnikov z jesenskih potovanj

Naši potniki so uživali na skrbno načrtovanih individualnih potovanjih. Družine, pari, mladoporočenci in prijatelji, ki so počitnice preživeli skupaj, se nam oglašajo z vtisi z vseh koncev sveta.

Argentina

Še enkrat hvala za odlično organizacijo potovanja!

Damjana

Kenija

Da, bilo je zelo lepo. Organizacija je potekala brez problemov. Celotna pot je zanimiva (morda na trenutke naporna, predvsem za voznika), saj prikaže vso raznolikost Kenije. Doživeli smo zeleni sever, množice živali, jezera in ogromna kmetijska področja ter tudi pust in čaroben jug s skoraj puščavsko noto in rdečimi sončnimi zahodi. Vse pohvale lokalni ekipi, Eliji in Kenu, prav tako hvala vam za sestavo programa in organizacijo.

Menorca

Najlepša hvala za vso organizacijo. Vse je bilo v redu in izjemno lepo. Hotel je bil odlično izbran, krasna lokacija in prijetno čisto okolje. Zelo priporočam še komu.

Nada

Maldivi

Rada bi se vam najlepše zahvalila za popolno organizirane medene tedne, res je bilo vse tako, kot sva si zamislila in še boljše!

Jan in Maja

Sardinija

Več kot odlično ste opravili svoje delo in pokazali tudi srčnost. Ko sva bili s prijateljico v stiski, ste se izkazali, da ste Človek in to ni samoumevno. Hvala vam še enkrat iz srca. Sardinijo sem doživela kot najlepšo destinacijo do sedaj. Zagotovo bom še potovala z vami. 

Simona

Havaji

Na Havajih je bilo vse odlično in priporočam tudi drugim! Skratka, vse je bilo res odlično, kljub temu, da je res daleč, nama ni žal.

Nadja

Tanzanija

Uživava na Mafiji. Videli sva res veliko, vse je potekalo brez težav. Safari je bil megastičen.
Hvala vam za odlično organizirano potovanje, ki ga nikoli ne bova pozabili. Ostajajo prelepe fotografije, čudoviti spomini in želja, da se v ta del sveta še kdaj vrneva.

Maša in Petra

Več … Individualna potovanja