14. jan, 2019   Individualna potovanja, Odzivi na individualna potovanja   , , , ,

 

Vtisi individualnih potovanj

Vaša pravila, vaša izbira, vaša zgodba!

Bi tudi vi želeli postati eden izmed naših zadovoljnih potnikov? Spodaj so le nekateri vtisi …

Maroko

Spoštovani,

se opravičujem za pozen odgovor – elektronsko pošto sem pogledala in ker nisem odgovorila takoj, sem pozabila. Potovanje je bilo krasno. Vse dogovorjene stvari so bile izpolnjene. Skratka, veselimo se ponovnega sodelovanja z vami.

Hvala za vse.

LP, Katarina

Šrilanka

Pozdravljeni, Ivana, zaključila sva sanjske počitnice in že smo pri koncu leta. Potovanje in dopust – vse je bilo čudovito ter vsekakor ponovitve vredno.

Hvala za pravo izbiro programa, hotelov in odlično organizacijo.

Lep pozdrav, Pavle

Tanzanija in Zanzibar

Živjo,

bom začela z besedo ČUDOVITO. V Tanzaniji so bile dobre namestitve in odlična hrana, prav tako je bil super tudi vodič. Navdušena sva bila nad safariji in Masaji. V zadnji namestitvi v Tanzaniji so se izredno potrudili in nama pripravili presenečenje za mladoporočence (res lepo). Sva pa tukaj dobila malo nelagoden občutek (kljub izredni prijaznosti), ker se nisva smela prosto gibati in je bil pri vsaki koči spremljevalec, ki naju je potem spremljal do restavracije in nazaj (tako da sva dobila ravno nasprotni učinek – čeprav je bil tam zaradi varnosti). Komarjev nisva videla (mogoče 3 na celem potovanju), tako da je strah pred malarijo res odveč, kar je super.

Zanzibar ali RAJ pa je zares čudovit. Ne le zaradi prelepih plaž, ampak tudi zaradi prijaznih ljudi. Nad hotelom in sobo sva bila več kot navdušena, prav tako nad zaposlenimi, da sadja sploh ne omenjam (Kako je bilo dobro!). Dobila sva izredno topel občutek sprejetosti na otoku, tako da sva ga brez strahu raziskovala v lastni režiji.

Celotna izkušnja je bila prečudovita in najini medeni tedni ne bi mogli biti popolnejši, tako da najlepša hvala za to. Definitivno bi priporočala to potovanje tudi drugim in zagotovo bi se še vrnila tja.

Prijazen pozdrav, Petra

enska na gugalnicic sončni zahod 1024x683 - Vtisi individualnih potovanj