02. dec, 2020   Agencija Oskar, Vodniki  

 

Vodenja za Novo leto

Pozdravljeni,

Na Planetu Oskar pripravljamo novoletna potovanja. S tem namenom ste zapisani kot vodniki na spletni strani. Nič ni gotovega, vse je dovoljeno. Lahko pride do menjav, sprememb, potovanja se lahko celo zgodijo. Ostanite zdravi in upam, da se kmalu vidimo. Srečno!

Zdravo! Ja super! Upam, da bodo vsa potovanja izvedena in da optimistično štartamo v novo leto. Potrjujem vodenje! 

Hej, hej … Kako ste mi polepšali dan! Že zgolj zato, ker smo ponovno na listi odhodov, je življenje takoj veliko lepše. 😊 Pripravljen sem odvodit karkoli, samo da gremo spet na pot in da malček izklopimo to domačo klimo. 😊 Upamo na najboljše. Pazimo nase in na druge, veliko pozitive in smo na zvezi.

Živjo, vsi! Sem šele sedaj pogledala maile – te dneve ne dobivam veliko pošte, pa nisem preveč ažurna. Seveda sem za vodenje. 😊. Bom namešala kak opojni substrat in darovala žrtveno žival za to, da bodo potovanja šla. 😊

Potrjujem Olimpos! 😉 Tu je uradno na pol lockdown, dejansko pa je vse po starem. Tradicionalna Turčija spet navdušuje. Mashallah in inshallah, pa je dan mimo, in naslednji in naslednji. Tukaj vsi v nekaj verjamemo, vsak ima svojo teorijo in jo živi. Psi lajajo, karavana gre dalje. Za povrh še merčimek in čaj. In če ne potegne – še en kozarec rdečega. Na zdravje.