28. avg, 2013   Agencija Oskar, Turčija  

 

Turška nagajivščina – hit poletja in odzivi potnikov

V najlepšem spominu mi bo ostalo vse, kamor smo pešačili. Odmaknjeni, pristni kraji.
Vpletenost potnikov v dogajanje, stik s Turčija Egirdir 300x199 - Turška nagajivščina - hit poletja in odzivi potnikovpristno turško kulturo, tudi izven večjih mest. Lahko bi dodali še kakšno antično mesto več, npr. Xanthos.
Možnost avanturizma, stik z ljudmi, lokalne restavracije.
Najmočnejša točka potovanja je strokovno in požrtvovalno vodenje Ajde.
Program potovanja je res dobro izdelan, narava, zgodovina, sodobnost, vse se lepo prepleta.
Pohvalil bi odlično razporeditev časa, prepletanje zgodovinskih in naravnih lepot!
Potovanje z ladjico mi bo ostalo Turčija Kapadokija 225x300 - Turška nagajivščina - hit poletja in odzivi potnikovv najlepšem spominu.
Najmočnejše točke: kraji, ki jih ni v običajnih programih, sprehodi, ki dajo večji stik z okoljem, odlične informacije o lokalnih posebnostih.
Odlično prepletanje zgodovine z obiski krajev, ki sledijo tudi časovnemu sosledju zgodovine, odlična prepletenost kulinaričnih odkritij, naravnih čudes in kulture ljudstva.
Neprecenljivo je sprehajanje po potopljenem mestu, ulicah grških in rimskih mest, brodenju po divjem kanjonu in kopanje v Kleopatrinem bazenu!
Najmočnejša točka: celotno potovanje!
Najmočnejše točke: vodička in zelo Turčija Istanbul veliki bazar 300x199 - Turška nagajivščina - hit poletja in odzivi potnikovzanimivo sestavljeno potovanje, ogledali smo si zelo veliko stvari.
V spominu mi bo najbolj ostal Saklikent – tam, kjer je voda, tam sem jaz  divja pot, kjer ti je voda najprej samo do kolen, kasneje pa ufff hudo dobro, vznemirljivo, divje, akcija.
Všeč mi je bilo to, da smo bili enkrat nastanjeni v visokogorju, enkrat pri morju, spet naslednjič pri domačinih – res veliko vidiš pokrajin in se veliko naučiš.
Izpustila ne bi nič. Vse je bilo tako, kot je moralo biti!
Turčija karavansaraj Sultanhan 300x199 - Turška nagajivščina - hit poletja in odzivi potnikovLahko napišem samo še to: še naprej bodite tako profesionalni, kot ste bili do sedaj.
Cilj je bil dosežen s potovanjem in potovanje me je pripeljalo do cilja!
Pohvalil bi obisk kanjona in lokalne vodnike v kanjonu.
Vodička Ajda zelo pozorna, delovna, vedno pripravljena odgovorit, tudi na brezvezna vprašanja dobiš bogat in prijazen odgovor. Zgodovinsko nam je deželo odlično opisala in najpomembnejša dejstva večkrat ponovila. Nasmejana, ves program je odlično naštudirala, ravno ob pravem času postanki, pestro, bogato doživetje. polna sem lepih vtisov, tudi hrana je bila odlična, kar mene vedno skrbi, saj nisem gurman, ne maram sira in je to lahko kar problem. Hvala tudi vam!