25. sep, 2019   Agencija Oskar, Individualna potovanja  

 

Skrivnosti družinskega potovanja

»Ko sem bila otrok, moja družina ni veliko potovala. Ker prihajam iz številčne družine, smo skrbno prislužen denar vedno porabili za kaj drugega, bolj pomembnega. A to je bilo tedaj nekaj povsem normalnega, saj so le malo kateri prijatelji takrat z družino šli na morje, ali v toplice, o potovanjih pa niti slišali nismo.
A to ne pomeni, da nismo imeli nepozabnih počitnic! Bili smo otroci z vasi, in počitnice so pomenile dneve in večere preživete na kolesu, prespati pri sorodnikih ali prijateljih in vikend taborjenje ob jezeru. Teh spominov ne bi zamenjala za nič na svetu.
Potem pa sem pri 21ih letih prvič sedla na letalo. Tedaj sem vedela, da nikakor ne bo zadnjič. Svoje navdušenje nad potovanji sem prenesla na moža, ki deli mojo otroško zgodbo, sedaj pa skupaj navdušujeva najine otroke.
Preden smo dejansko začeli potovati, sva se, kot večina ostalih staršev, spopadla z večnimi vprašanji in skrbmi: bo kateri od otrok zbolel;  je varno; kaj vzeti s sabo…? Svoje so dodali še zaskrbljeni stari starši, a na srečo si nisva premislila.
Svojim otrokom sva želela približati nove kraje, kulture in navade ljudi po svetu, a dobili smo še mnogo več. Naša družina se na potovanjih poveže na način, ki se ga ne da opisati. Ko smo na poti, smo popolnoma drugačni kot doma – smo boljše verzije samih sebe. Spomini, ki jih pridobivamo s potovanji, so nepozabni. Še dolgo po tem, ko smo že doma, skupaj gledamo slike in se spominjamo, kaj se je dogajalo na dan, ko je bila posneta fotografija. To vemo samo mi! In nenazadnje, prijatelji in poznanstva, ki jih spoznavamo na poti… Prvo vprašanje hčerke, preden gremo na pot, je vedno: »Koliko novih prijateljev bom spoznala tokrat?«

Oskarjevo družinsko potovanje

Zaradi izkušenj, ki smo jih vsak na svoj način pridobili, pri Agenciji Oskar vemo, kaj vse vam roji po glavi in na kaj moramo biti pozorni pri pripravi vaših brezskrbnih družinskih počitnic ali družinskega potovanja. Znamo prisluhniti in skupaj izbrati počitnice, ki so vam pisane na kožo in ustrezajo vašemu proračunu. Počitnice v hotelu ali v počitniških hišicah so še vedno najbolj priljubljena nastanitev, ki jo izberejo družine. Sosednje sobe za večje družine, varstvo otrok, otroški igralni klubi in bližina plaže so eni izmed najpomembnejših dejavnikov, ki jih družine iščejo pri namestitvah.  

Segment družinskih potovanj hitro raste in želje družinskih popotnikov so edinstvene in raznolike. Ponosni smo, da ponujamo številne možnosti nastanitev v hotelih, počitniških hišicah, hišicah na morju ali morda celo v pravljičnem gradu.

Ustvarjajte življenjske spomine na potovanju ali počitnicah, zasnovanih posebej za vašo družino, ne glede na to ali potujete z otroki, najstniki, ali z več generacijami skupaj. Želimo, da je vaše potovanje brezskrbno in zabavno ter predvsem navdihujoče. Si predstavljate nepozabne družinske fotografije, ki bi lahko nastale?

Pišite nam na individualno@agencija-oskar.si ali nas pokličite na 04/201 43 34 in pomagali vam bomo pri organizaciji vaših počitnic ali potovanja.

Več … Individualna potovanja