14. avg, 2012   Agencija Oskar, Oskar piše  

 

Pregled sezone 2012/2013

 
Oskarjev e-komentar:
Živimo v svetu hitrih in kratkih novičk in tudi naš e-časopis baje ne sme biti izjema. Pri tem pa se vse prevečkrat izgubljajo prave vsebine – po mojem mnenju tiste, zaradi katerih smo skupaj. V Agenciji Oskar so me zato prosili, da bi ob vsakem časopisu zapisal kakšno vsebinsko, strateško, duhovno … Za intonacijo in popestritev. Vi pa mi sporočite, kaj vas zanima in kaj si želite brati. Potem je pisanje še toliko večje veselje!
 
Pred nami so jesenska potovanja …
Oskarjeva jesen je usmerjena bolj v evropske in Sredozemske dežele, za krompirjeve počitnice pa si lahko privoščite tudi krajša (bolj klasična) potovanja v daljne kraje. Od dolgih potovanj so v oktobru ostala le 4 zagotovljena eksotična potovanja (Kuba, Peru, Mjanmar in Etiopija).
Glede prijav za jesenska potovanja ni več velike filozofije – preverite posebne ponudbe (teh je veliko!), izberite želeno potovanje in se nanj prijavite. Tako boste deležni najboljših cen in pogojev. Dodatnih popustov ali znižanj cen za to obdobje ni pričakovati.
Jesenska potovanja v septembru in oktobru
Če imate čas, si privoščite potovanje v tem terminu. Dnevi so še dolgi in vreme za potovanje kar najboljše. Te sicer na videz majhne podrobnosti lahko precej prispevajo k potovalnemu užitku.
Jesenska potovanja kliknite tukaj.
V tem času vas popeljemo na EVROPSKA potovanja na Madeiro ter na Portugalsko, v Andaluzijo in na Sicilijo z Eolskimi otoki, ter na Irsko. Od bolj eksotičnih krajev pa lahko izbirate med kar nekaj potovanji v Maroko, v zahodno in vzhodno Turčijo ter v Gruzijo in Armenijo.
V tem času smo vam pripravili kar nekaj POSEBNIH ponudb. Primeren čas za prijavo je “čim prej”. Predvidoma do konca avgusta še lahko ujamete ugodne cene.
Krompirjeve počitnice
Potovalna sezona in počitnice. Velika izbira potovanj. Poleg evropskih in Sredozemskih destinacij smo pri Oskarju v tem času usmerjeni v krajša (9-12 dnevna) in bolj klasična potovanja v daljne dežele (Iran, severna in južna Indija, Šrilanka, Tajska, Vietnam in Kambodža, Indonezija in Kitajska ter na Kubo…).
Več o potovanjih kliknite tukaj.
Tudi za krompirjeve počitnice velja nekaj POSEBNIH ponudb, ki pa jih lahko izkoristite le v primeru hitre prijave. Tudi sicer za to obdobje velja priporočilo, da se odločite in prijavite čim prej. Oskarjev sistem cen nagrajuje zgodnjo prijavo.
Zimska potovanja
Prestižni čas za dolga potovanja v eksotične kraje se začenja v novembru in traja vse tja do konca marca. Potovanja so že objavljena in čakajo na vaše vsaj informativne prijave. Veliko potovanj v novembru in za novo leto je že zagotovljenih.
Več o potovanjih Zima na toplem 2013 kliknite tukaj.
Več o novoletnih potovanjihkliknite tukaj.
***
Več o zimskih potovanjih bomo govorili naslednjič.
Lep potovalni pozdrav,
Oskar