11. maj, 2011   Agencija Oskar, Dogodki doma  

 

Predstavitev delavnic na desetem srečanju sopotnikov Agencije Oskar

 
ŠPELA – REFLEKSOTERAPIJA  
Sem Špela Kolenc, po poklicu profesionalna saksofonistka, bioterapevtka in refleksoterapevtka. V sklopu svojih dejavnosti vzpodbujam kreativni in obenem duhovni razvoj posameznika.
Kot saksofonistka nastopam solistično in priložnostno sodelujem s komornimi zasedbami ter orkestri. Ustvarjam meditativno glasbo, ki jo izvajam ob posebnih priložnostih.
Raziskujem, kako psihofizično stanje vpliva na samo umetniško izvedbo in razvijam nove, učinkovite načine, ki bi pripomogli k izboljšanju glasbenih sposobnosti.
V svoje terapevtsko delo vključujem karmično diagnostiko, biorgonomijo in reiki, navsezadnje pa me je prepričala tudi učinkovitost refleksoterapije, s pomočjo katere posamezniku pomagam, da sprosti blokade tako na fizičnem, kot tudi na ostalih nivojih.
Terapevtski pristop vključujem tudi v stalno pedagoško prakso. Preko umetniške izvedbe zaznam motnje, blokade, ki so zapisane v izvajalčevem biopolju in ga ovirajo pri igranju. Vzpodbujam učence, da bi ozavestili svoje ˝ovire˝, skupaj poiščemo primeren način, da jih premostijo in tako v čimvečji meri izrazijo svoj potencial.
Težim k temu, da ljudje v prvi vrsti spoznamo svojo notranjo moč, s katero se osvobodimo omejujočih vzorcev ter zavestno zgradimo svoje zdravje, zadovoljstvo in dosežke.
MOJCA – MOČ INTUICIJE
Energijski center Mojchi v Kranju nudi raznolike možnosti,Moychi.com da se vsak posameznik skozi duhovne delavnice, meditacije in krajša predavanja o tem, da vsak človek v sebi nosi neizmerne potenciale, neomejeno izrazi. Želimo presegati ustaljena mnenja o ezoteriki in pokazati moč intuicije. Ta čut je neverjetno natančen in lahko spregovori o preteklosti, sedanjosti in možni prihodnosti posameznika. Skozi delo z energijami, zvokom, nadčutnimi zaznavami vsakemu osvetlimo tisti del, ki ne sme biti spregledan, če želi človek ohraniti vitalnost, zdravje in kreativnost. Ponudbo naših masaž in ostalih storitev si lahko ogledate na www.mojchi.com.
BOŠTJAN – REIKI
Po poklicu strojni tehnik, trenutno se ukvarjam s komercialo, kjer menjujem čas za denar in svetujem ljudem ter jim pomagam uresničevati delček njihovih sanj!
Življenje me je peljalo po različnih poteh, na katerih sem se malo ustavil zajel dih, srečal popotnike, ki so mi ponudili  požirek in grižljaj nove energije, ki ji lahko rečem zdaj na kratko – REIKI.
Z njim se ukvarjam in ga uporabljam v sodelovanju z naravo v mojem vsakdanjiku, da spoznavam sebe, ljudi, ki jih srečujem in jim s pomočjo energij pomagam do »boljšega življenja«. Saj bogastvo, ki ga gradimo v nas samih je produkt NAŠE  sposobnosti razmišljanja in delovanja! 
Kaj bomo počeli?
– predstavili axis mundi ,kako se uporablja in čemu služi
– predstavili samozdravljenje z polaganjem rok in
– predstavili energetsko polnjenje hrane in pijače (redbull ni sponzor).