5. december, 2012   Agencija Oskar  

POTUJEM IN OSREČUJEM

 

POTUJEM IN OSREČUJEM

 
Mesec december je mesec obdarovanj. Tudi Agencija Oskar si želi vsako leto obdarovati svoje potnike, zato za njih pripravi posebne popuste treh dobrih mož … Leto 2012 pa je prelomno leto! Namesto dodatnih popustov smo do decembra objavili najugodnejše cene za leto 2013, tako da se hitra prijava res splača – je MODRA PRIJAVA :).
Ker pa smo oskarjevci srčni ljudje katerim se že ob misli na potovanje prižgejo iskrice v očeh, si želimo te iskrice prižgati tudi pri otrocih, ki možnosti za potovanja, izlete … nimajo! Da jih najdemo, ni potrebno iti daleč. Živijo tu med nami! Kako zelo se veselijo poletnega tabora v Kranjski Gori, kjer se bodo učili snemanja, montaže … in uživali v brezskrbnih počitnicah. Prav tako kot mi uživamo na potovanjih.
Za prižig  iskric v očeh ni potrebno narediti nič, razen prijaviti se na  RAZPISNO potovanje v letu 2013 v mesecu decembru, mi pa bomo od vsake prijave namenili 21 EUR ZPM Ljubljana-Moste. V naslednjem e-časopisu vam sporočimo, koliko lučk v očkah otrok bomo prižgali na Oskarjevem letovanju v Kranjski Gori.
Hvala, da nam pomagate prižigati iskrice!
Oskarjevci
P.S. V primeru, da ste že prijavljeni in bi želeli zgolj in samo sodelovati v tej akciji, lahko poljuben znesek nakažete direktno na TRR: SI56 0313 8106 1094 333; BIC: SKBASI2X; NAMEN: CHAR  s pripisom POTUJEM IN DARUJEM.
 K akciji je pristopila tudi naša vodnica Sara – BRAVO SARA!!!. Preverite kako? POTUJEM IN OSREČUJEM.
Več: Potujem in osrečujem – zahvala