05. dec, 2012   Agencija Oskar  

 

POTUJEM IN OSREČUJEM

 
Mesec december je mesec obdarovanj. Tudi Agencija Oskar si želi Modra prijava-potujesvsako leto obdarovati svoje potnike, zato za njih pripravi posebne popuste treh dobrih mož … Leto 2012 pa je prelomno leto! Namesto dodatnih popustov smo do decembra objavili najugodnejše cene za leto 2013, tako da se hitra prijava res splača – je MODRA PRIJAVA :).
Ker pa smo oskarjevci srčni ljudje katerim se že ob misli na potovanje prižgejo iskrice v očeh, si želimo te iskrice prižgati tudi pri otrocih, ki možnosti za potovanja, izlete … nimajo! Da jih najdemo, ni potrebno iti daleč. Živijo tu med nami! Kako zelo se veselijo poletnega tabora v Kranjski Gori, kjer se bodo učili snemanja, montaže … in uživali v brezskrbnih počitnicah. Prav tako kot mi uživamo na potovanjih.
Za prižig  iskric v očeh ni potrebno narediti nič, razen prijaviti se na  RAZPISNO potovanje v letu 2013 v mesecu decembru, mi pa bomo od vsake prijave namenili 21 EUR ZPM Ljubljana-Moste. V naslednjem e-časopisu vam sporočimo, koliko lučk v očkah otrok bomo prižgali na Oskarjevem letovanju v Kranjski Gori.
Hvala, da nam pomagate prižigati iskrice!
Oskarjevci
P.S. V primeru, da ste že prijavljeni in bi želeli zgolj in samo sodelovati v tej akciji, lahko poljuben znesek nakažete direktno na TRR: SI56 0313 8106 1094 333; BIC: SKBASI2X; NAMEN: CHAR  s pripisom POTUJEM IN DARUJEM.
 K akciji je pristopila tudi naša vodnica Sara – BRAVO SARA!!!. Preverite kako? POTUJEM IN OSREČUJEM.
Več: Potujem in osrečujem – zahvala