14. maj, 2013   Agencija Oskar, Madeira, Portugalska  

 

Portugalska z Madeiro 9/15 dni

Portugalska z Madeiro 9/15 dni – kliknite tukaj

Stopnja 2 – Oskarjevo turistično potovanje
Potovanje vas popelje v glavne povdarke zgodovine in kulture te impresivne evropske državice ob Atlantiku. Med potovanjem se posvetimo različnim aktivnostim, ki nas skozi celotno potovanje popeljejo v srčiko portugalske resničnosti, v drugi polovici potovanja pa raziščemo Portugalska z Madeiroše Madeiro. Otok, ki očara vsakogar in ponuja dinamičen, a sproščen oddih.
Obiščemo Lizbono, Porto in se prepustimo užitkom. Ob pokušini znanih delikates dežele in seveda slavnega portovca spoznamo zgodovino dežele, kjer so se rodila geografska odkritja. Nato pa se po poti slavnih raziskovalcev odpravimo na Madeiro, otok, ki je kot nalašč za sprehode in zaslužen oddih. Madeira je otok, ki ga je potrebno prehoditi, in ravno to dosežemo z izbranimi sprehodi in obilico prostega časa za lastno raziskovanje in oddih.
Potovanje je polno in zanimivo, vendar ni naporno. Nočimo v izbranih hotelih 3* na celini in hotelu 4* na Madeiri, vključeni so vsi zajtrki. Dnevi so pestri in dinamični. Na Madeiri se vsak dan odpravimo na krajše sprehode (do 1,5 ure) po različnih okoljih in pokrajinah. Primeren potovalni čas za to potovanje je celo leto.