27. sep, 2019   Agencija Oskar, Individualna potovanja, Poročna potovanja  

 

Poročno potovanje z Agencijo Oskar

Odkrijte svet strasti na poti vašega skupnega življenja

Medeni tedni so nepozabno doživetje, kjerkoli jih preživite, v naročju razkošja na zasebnem otoku ali na epski avanturi odkrivanja sveta. To je samo vaš čas. Samo vaš čas za sončne zahode na Baliju … gondole v Benetkah …  zvezdno nebo v puščavi …  ptičje petje v deževnem gozdu … Skupaj z vami bomo sestavili potovanje, ki bo upoštevalo vaše želje in uresničilo vaše sanje.

Nekaj idej in navdiha za vaš medeni teden: www.agencija-oskar.si.


Zakaj bi se odločili za pomoč pri organizaciji poročnega potovanja?

  • Prihranek časa in denarja

Organizacija poroke zahteva veliko časa in energije, zakaj bi poleg tega dodajali še skrb glede organizacije poročnega potovanja v morju spletnih informacij? Podarimo vam čas, da se lahko osredotočite na načrtovanje svoje poroke. Naša dodana vrednost je vaš prosti čas, finančne ugodnosti in predvsem prave odločitve glede poteka in organizacije potovanja.

  • Potovalni agent je odličen vir znanja

Niste prepričani, kam želite iti in kdaj je najboljši čas za vašo izbrano destinacijo? Odlična potovalna agencija vas usmeri v najboljše destinacije v najboljšem času. Naše obsežno strokovno znanje iz prve roke nam omogoča, da popestrimo in izpopolnimo načrt vašega potovanja. S poznavanjem destinacij, hotelov, restavracij, izletov in sočnih podrobnosti vam bomo lažje svetovali in skupaj z vami odkrivali, katera destinacija je najprimernejša za vas. Stremimo k temu, da vas najprej dobro spoznamo, upoštevamo vaše želje in nato skupaj ustvarimo potovanje, ki odraža vas, vaš slog in vašo osebnost.

  • Vemo tisto, česar vam splet ne bo povedal in smo vaša odlična podpora med potovanjem

Ali ni hujšega kot na primer prispeti do svojega letovišča ob obali in ugotoviti, da je polovica stavbe v gradnji? Ali pa da ima apartma, ki ste ga rezervirali v centru mesta, pogled na bližnjo garažno hišo namesto pogleda na staro mestno jedro? Ali pa da prispete na letališče in vaš let zamuja ali je celo odpovedan? Če ste imeli kdaj podobno izkušnjo, potem veste, kakšen nepotreben stres je to.
Potovalni agenti vemo, katere sobe so na najboljši lokaciji in poznamo vse druge podrobnosti, na katere internet ni pozoren. Pomeni, da vas s svojim poznavanjem usmerimo k najboljši potovalni izkušnji. Povezani smo z lokalnimi agencijami po vsem svetu, s katerimi smo zgradili zaupanje na temelju dolgoletnih odnosov. Povezali vas bomo s preverjenimi lokalnimi vodniki, doživetji in lokalnimi znamenitostmi, da bo potovanje gladko teklo od začetka do konca.
Skupaj z vami bomo krmarili po izzivih, saj smo z našimi lokalnimi partnerji ves čas v kontaktu, kar pomeni, da lahko hitro rešimo vse težave, ki bi jih imeli na poti. Če letalske karte rezervirate pri strokovnjaku, lahko spremembo itinerarja ali zamude hitro rešimo z našim sistemom možnih sprememb, rezervacij novih letov ali s povezovanjem z VIP linijami namesto večurnega čakanja. Rešitev poiščemo, še preden vi sploh veste, da obstaja težava. Obenem o spremembi obvestimo vse, ki bi jo morali poznati, od voznika, ki se bo srečal z vami na letališču, do turističnega vodnika.

  • Poskrbimo, da je vaše potovanje nepozabno – prejmite ”Oskar ekstra”

Seveda, sami si lahko rezervirate hotelsko sobo preko interneta vendar rezervacija s potovalnim agentom pomeni, da boste lahko uživali tudi v ugodnostih in nadgradnjah pri storitvah, kjer imamo mi močne odnose sodelovanja. Uporaba potovalnega agenta je najlažji način za VIP obravnavo. Od posebnih prošenj in preferenc do udobja v sobi (pomislite, da bi vas kozarec vašega najljubšega vina že čakal v vaši hotelski sobi). Potovalni agent deluje za kulisami in skrbi, da bo vaše potovanje še posebej posebno. Sami se težje tako VIP-ate. Mi lahko to storimo za vas.

Načrtujete poročno potovanje?

Kontaktirajte nas na:  individualno@agencija-oskar.si, ali nas pokličite na 04/201 43 41.

Poroka na plaži