09. maj, 2012   Agencija Oskar, Oskar piše, Turčija  

 

Poletna zahodna Turčija

POLETNA ZAHODNA TURČIJA – PREDSTAVITEV POTOVANJ
–       potovanja za vsak žep (od najbolj ugodnih do najbolj udobnih)
–       potovanja za vsak okus (od udobnih turističnih do nagajivih in popotniških)
–       potovanja v kombinaciji s počitnicami
–       aktivne počitnice malo drugače
–       od 8 – 16 in več dni čez celo poletje vse do konca oktobra
–       možnosti kombinacij, tematskih in individualnih potovanj
–       najem vozil in individualna potovanja po želji
Zakaj z Agencijo Oskar v Turčijo?
–       izvrstni in vsebinsko dodelani potovalni načrti  
–       dobri vodniki in odlična izvedba
–       veliko dodatnih ogledov in doživetij, ki v programu niso zapisani
–       najvišja dodana vrednost glede na cene potovanj
–       za Turčijo je Agencija Oskar pojem kvalitete!
.
KLASIČNA IN TURISTIČNA POTOVANJA

Klasična Turčija 10 dni je preverjeno turistično potovanje s 14-letno tradicijo. Doživimo vse glavne znamenitosti zahodne Turčije, v skladu s časom pa se dotaknemo tudi čarobne turške tradicije in čudovite narave. Vključeni so hoteli na nivoju 4* s polpenzionom. Klasično, diskretno, kakovostno in udobno.
Cena: od 927 EUR
Odhodi v 2012: 20. julij, 28. julij, 21. september, 26. oktober
Po uhojenih poteh 15 dni je tankočutna potovalna seansa, ki vas lahkotno zapelje v vrtinec vzdušij, doživetij in vtisov. Obiščemo vse glavne znamenitosti, privoščimo si dinamične počitnice ter tudi nekaj dni počitnic na enem mestu. Potovanje je zasnovano na udobnih hotelih 4* ter polpenzionu. Odlično poletno potovanje za vsakogar, tudi za družine z majhnimi otroki. Priporočamo!
Cena: od 1299 EUR
Odhodi v 2012: 01. julij, 15. julij, 29. julij, 12. avgust, 23. september
Poletna Turčija A1 8 dni je prvi del potovanja Po uhojenih poteh 15 dni in nas v kratkem času popelje po glavnih znamenitostih zahodne Turčije. Obiščemo Carigrad, Pamukkale in bogato antiko na Egejski obali. Začutimo tudi prijetna počitniška vzdušja sredozemske obale. Potovanje lahko nadaljujemo s tednom počitnic v posebnem vzdušju Olymposa ali Čiralija (priporočamo) ali bolj klasične počitnice v Antalyi ali Kemru.
Cena od 930 EUR
Odhodi v 2012: 01. julij, 15. julij, 29. julij, 12. avgust, 23. september
Poletna Turčija A2 8 dni je drugi del potovanja Po uhojenih poteh 15 dni. Po sproščenem dnevu na sredozemski obali vas zapeljemo v doživetja tradicionalne Turčije, prijaznih domačinov in narave, ki preseneča na vsakem koraku. Vrhunec je gotovo pohajkovanje po mesečevi Kapadokiji. Za konec potovanja se srečamo še s sodobno Ankaro in večnim Carigradom. Pred potovanjem si lahko privoščite teden počitnic v posebnem vzdušju Olymposa ali Čiralija (priporočamo) ali bolj klasične počitnice v Antalyi ali Kemru.
Cena od 912 EUR
Odhodi v 2012: 8. julij, 22. julij, 05. avgust, 19. avgust, 30. september.

DOŽIVETA POTOVANJA IN NAGAJIVŠČINE

Zahodnoturška nagajivščina 12 dni je nov doživet potovalni scenarij, ki ga odlikuje nagajivo in lahkotno vandranje ter občutenje tudi bolj skritih in posebej izbranih občutij, pri tem pa je potovanje cenovno izredno ugodno in polno prijetnih presenečenj. Potovanja so načrtovana v srednje velikih skupinah, za večje doživljanje pa se je potnik pripravljen odpovedati vajenemu udobju. Priporočamo!
Cena: od 930 EUR
Odhodi v 2012: 11. julij, 25. julij, 03. avgust, 26. september, 24. Oktober

POPOTNIŠKA POTOVANJA

Popotniška Turčija 15 dni je namenjena vsem, ki želite le osnovno organizacijo potovanja (namestitev, glavni prevozi, spremstvo in asistenca), potovalni čas pa želite svobodno uživati ter se odločati na kraju samem. Na potovanju ste nameščeni v štirih raznolikih vzdušjih (Carigrad – svetovne znamenitosti, Kušadasi – izhodišče za antiko na Egeju, Olympos – počitnice, Kapadokija – narava in tradicija). Cenovno zelo ugodno, zgolj osnovna organizacija, veliko prostega časa.
Cena: od 798 EUR
Odhodi v 2012: 01. julij, 15. julij, 29. julij, 12. avgust, 07. September

POČITNICE V ČIRALIJU ALI OLYMPOSU

Počitnice v Čiraliju ali Olymposu 8 dni si lahko privoščite samostojno, kot podaljšek potovanja A1, pred potovanjem A2 ali v kombinaciji z najemom vozila ali kako drugače.  Olympos je bolj sproščen počitniški kraj za mlade in mlade po srcu, namestitev je bolj osnovna, poudarek pa je na vzdušju, obilju zabave in aktivnosti ter na spontanosti. Čirali vam nudi čudovito počitniško izkušnjo izven masovnega turizma, v udobnih manjših družinsko vodenih hotelčkih ali penzionih. Najlepše vzdušje na turškem Sredozemlju!
Cena: od 498 EUR
Odhodi v 2012: vsako nedeljo med 17. junijem in 28. Oktobrom

USTVARITE VAŠE POTOVANJE (IN RENT-A-CAR)

Kombinacije Oskarjevih potovanj. Preko poletja v Turčiji teče veliko vzporednih potovanj. Z nekaj kombinatorike in sreče lahko ustvarimo razne variante potovanj:
–       vsako potovanje lahko nadgradimo s počitnicami v Čiraliju ali Olymposu,
–       kombinirana potovanja po zahodni in vzhodni Turčiji (15 – 28-dnevne kombinacije),
–       kombinacije Oskarjevih potovanj in individualna nadaljevanja z rent-a carjem,
–       druge kombinacije po vaši želji – domišljija nima meja!
.
Pokličite nas!
Potovanja z najetim vozilom.
Turčija je raj za individualna raziskovanja! Za vas poznavalsko pripravimo:
– osnutek potovalnega načrta po vaših željah,
– uredimo rezervacije hotelov in drugih storitev,
– uredimo letalske vozovnice in najem vozila,
– nudimo kvalitetno asistenco v času vašega potovanja.
Pokličite nas!
.
TEMATSKA POTOVANJA – CELOSTNA POTOVANJA
.
Pot Olimpijskih bogov 10dni je namenjeno vsem avanturistom, iskalcem Resnice in vsem, ki si želite v življenju živeti svoj resnični Namen, kdo ste in kam greste. Na poti se bomo skozi Templje, ki jih bomo obiskali, povezali s točkami moči in arhetipskimi energijami, ki jih posamezni predstavnik grškega panteona predstavlja. Potovanje, ki pospeši samospoznavo in osebno rast.
Cena: od 1197 EUR
Odhodi v 2012: 15. junij, 21. september
Detoxing s Shano v Čiraliju 8 dni je celostno potovanje, ki je osnovano na namestitvi v Čiraliju, turškem počitniškem raju. Zajema vsakodnevno večerno ali jutranjo vadbo joge in vsakodnevno odpuščanje. Skozi aktivno (fizično) delovanje, zavestno delovanje in namero bomo svoja telesa spravili v ravnovesje, opustili svoje stare miselne okvire in prepričanja in na ta način resnično doživeli in izkusili pomen, kaj je resnična Svoboda. Tudi način prehrane bo skrbno izbran. 
Cena od 900 EUR
Odhodi v 2012: 20. junij, 26. september
Pot Olimpijskih bogov in detoxing s Shano v Čiraliju 13 dni vključuje obe potovanji. V prvem delu potujemo, v drugem delu pa smo nameščeni v Čiraliju na razstrupljevalskih počitnicah.
Cena: od 1380 EUR
Odhodi v 2012: 15. junij, 21. september